Bună!
Vezi diverse reţete la linkul :
http://www.petitchef.ro/retete/paste-cu-branza
http://www.culinar.ro/cuvinte-cheie-retete/paste-cu-branza/
http://www.petitchef.ro/retete/macaroane-cu-branza
http://www.retete-mancare.ro/retete-culinare-Paste_cu_branza-e0.html
http://www.cevabun.ro/macaroane-cu-branza-sarata/
http://www.petitchef.ro/retete/desert/paste-cu-branza-la-cuptor-fid-1295351
http://retete.flu.ro/retete-recomandate/macaroane-cu-branza-la-cuptor/
Toate cele bune.
Eu fac paste cu mai multe feluri de branza - fierb pastele dupa instructiunile de pa ambalaj apoi intr-o cratita/tigaie de teflon pun smantana pentru gatit (1/2 cana) si cate feluri de branza/cascaval am in casa. Amestec pana se topeste branza si devine un sos cremos pe care apoi il torn peste paste. E extraordinar. Daca ai branzeturi fine (camembert, brie, gorgonzola, gouda, ementaller, mozarella si orice combinatie din ele) e si mai bun!
O alta combinatie buna ar fi sa fierbi pastele, le scurgi iar intr-un castronel pui o canuta de lapte cu branza faramitata/branza de vaci/branza rasa si un ou. Amesteci cu pastele si pui la cuptor pana prinde pojghita aurie. O nebunie!
Pai fierbi pastele conform instructiunilor dupa ambalaj, dar oricum inainte de a le opri focul e bine sa le incerci. Le clatesti cu apa rece(nu le va schimba gustul, doar aspectul), apoi intr-un castron razi branza si amesteci cu cateva oua (in functie de cum preferi tu si de cantitatea pastelor). Pui putin ulei in cratita, adaugi pastele cu branza si le "calesti" putin. Ai grija! Daca nu le "calesti" indeajuns e foarte posibil sa aiba un gust ciudat datorita oualelor care probabil inca nu sunt facute. Apoi dai si mananca Daca vrei le poti pune intr-o tava si sa pui zahar deasupara lor, apoi sa le dai la cuptor pana cand ia putina culoare
Sper ca te-am ajutat. Pofta buna!
Clar...pui apa sa fiarba iar apoi pui pastele vreo 10-15 min., intre timp razuiesti branza iar cand pastale au fiert pui branza.e si mai bun cu smantana
Ai de unde alege:
http://www.restaurantedelux.ro/......mezan.html
http://www.restaurantedelux.ro/......lapte.html
http://www.restaurantedelux.ro/paste-cu-branza-tofu-si-fasole-verde.html
http://www.restaurantedelux.ro/......-vaci.html
http://www.restaurantedelux.ro/budinca-cu-branza-de-vaci-si-smantana.html
http://www.restaurantedelux.ro/......toane.html
anonim_4396 întreabă: