Pentru gatit, tigaia din fonta. Odata incinsa distribuie uniform caldura, mancarea este gatita in stil clasic, incet.Pentru prajit nu-i cea mai buna alegere, recunosc.
Bună!
Şi eu sunt de părere că tigaia din fontă este mult mai practică şi recomandată pentru gătit.
Toate cele bune.
Buna:)
http://www.femeia.ro/......ta-1787263
http://culinar.bzi.ro/iata-de-ce-e-bine-sa-gatesti-in-tigaie-de-fonta-8491
deci. tigaia de fonta.
O zi frumoasa sa ai:)
Buna, tigaia din otel inoxidabil ar putea fi o varianta buna, mancarea se gateste repede si curatarea ei se face in cateva secunde. De aici se poate comanda https://gadgetry.ro/collections/produse-ieftine-pentru-casa
MANDY_2679 întreabă:
LoVeYoU222 întreabă:
User252426 întreabă:
Radu132ysys întreabă: