Ciocolata kiss cu capsuni sau banane :X si oul kinder din ciocolata
In grecia se regasesc inca aceste dulciuri si am inteles ca in multe tari mai circula inca oul kinder din ciocolata, nu stiu de ce la noi le-au schimbat
Pai musuroi de furnicari
e o torta pe care o fac si acum
e cu miere si nuci
e foarte buna
dar nu am vazut pe nici un site si nici prin magazine
Oul Kinder vechi, cu acel ou de ciocolata, care era prin 2000.acum nu mai e...
Erau niste batoane cu ceva lipicios si ciocolata pe deasupra, se numeau Kiss, pufuletii colorati la cornet(aia mici, rotunzi, colorati si dulci) si...sucul la TEC. A, da...si guma Turbo.
Prajitura alba-ca-zapada si parfe (inghetata de aia asemanatoare pachetului de unt)
Pufuleti trasi in ciocolata cu lapte sau inghetata cu ciocolata pe bat (asemanatoare este inghetata Best).
Iar bunica facea malai in cuptor (nu stiu reteta) care era foarte bun si nu am mai mancat de atunci.
Era odata o guma mentolata pe care mi o lua bunicamiu de la magazinul din colt! ce buna era hmmm sau pufuleti trasi in ciocolat si pufuleti colorati si dulci...
Erau niste napolitane tubulare umplute cu crema de fructe, iar pe ambalaj era o veverita. Sa moara veverita daca le mai stiu numele, dar gustul parca si azi il am in gurita... salivez
@rroxi43: Sa stii ca inca se mai gasesc pufuletii trasi in ciocolata.Am fost eu cu niste prieteni si am luat vreo 20 si ceva de pungi :X
Sunt multe.
Imi amintesc ca langa blocul in care stateam in copilarie era un magazin. care facea ciocolata cu miere, cu vanilie si cu nuca pe bat. ce buneee erau! Acum insa nu mai este magazinul ala!
Acum mie imi plac Ferrero Rocher...si mai multe. voua?
Niste bobonele mici(dar mici) din ciocolate si colorate diferit, costa o suta de lei una(acum ar insemna un milion)-asta prin 2000 parca
Eah, scuze acuim am vazut ca nu am scrsi corect:rectific:boMbonele si ciocolatA
Pufuletsii aia coloratsi si dulcii :X din fericire ii mai gasesc... dar nu aici in buk ci la bunicii mei la tsara la magazinul care adoram sa merg sunt multe dar...nu mai stiu :d
Napolitane Magura invelite in ciocolata. Erau ambalate intr-o cutiutza de carton cu alb si portocaliu, bomboane cubaneze cu gust de portocale si zmeura, cicolata chinezeasca cu albinutza si fagure pe ambalaj, quick-cola, brifcor, inghetata polar si spirale umplute cu crema, ciocolata cu scufitza rosie pe ambalaj, guma de mestecat verde in forma de tigara.
Salututare,
Eu as da orice pentru o inghetata la pachet de la magazinul de paine.
Eeehhh o groaza ...iocolata din aia care iti pocneste in gura, nu stiu daca mai sunt. sau guma de tigara sii aia imi lu-am sau era o inghetata in forma de pahar si dedesubt era o jucarie nu stiu daca o stiit. ere verzuie cutia.si mai sunt
Alina, intrebarea ta mi-a facut deja poftaa =p~ Erau ouale kinder, alea originale, cu surprize portocalii in mijloc
Era napolitana aceea(sau ciocolata.nu mai retin)ii facea reclama, ceva de genu:kukurucu cucu si dulce doar cu crema de alune.Super buna.yammyyy.Sau guma bilutzaaUAU.Parca nici ciocolata de casa nu mai e ca acum cativa zeci de ani. Offf mi-e dor de copilarieeeeeeee.
Dar de sucuri nu zice nimeni nimic? ...la mine la taranoi, astia mcii, beam TEC si sucuri gen CICO...doar ca era apa plina de colorant, cu iz de cola, fanta si capsiuni (dar era bun si ieftin)
...si mai erau ciocolatalele alea mici, bune, ambalate in staniol, si care aveau deasupra un desen (alba ca zapada, scufita rosie, etc)
...si sa nu itam de Boni Bon sau CipCirp (bombonele de coliva )
...ciocolata ROM&Afrikana (care nu mai au acum nicio legatura cu cele de atunci)
...si mai erau biscuitutii aceia care aveau deasupra un fel de crema si peste era presarata un fel de ciocolata rasa...se mai gasesc acum doar in Real