Stim ca pastele pot sa dea adevarate batai de cap uneori si se pare ca nu suntem singurii. Designerul Serbia Damjan Stanković a creat o furculita speciala pentru mesele noastre preferate, o furculita care nu lasa nimic sa ne mai scape.
Ce-am manca cu o asemenea furculita?
Alexandra - TPU
Sunt preferatele mele! Le mananc u sos de rosii pe deasupra, si cateodata si cu mozzarella!
Iau un borcan de bulion îl torn într-un ibric și-l pun pe foc în timp ce se fierb pastele. În bulion pun usturoi ca să-i dea gust.-AȘA E CEL MAI BUN
Sau dacă nu am bulion rad branză și pun zahăr
Spaghete cu sos de roșii, parmezan și chifteluțe de asupra, pe care e puțin busuiog.
Spaghete de toate felurile: cu dovlecei si parmezan, cu sos de rosii si ton, cu sos de smantana si ciuperci, bolognese, carbonara, cu fructe de mare etc. Yummy!
Astia nu stiu ce sa mai inventeze ca sa complice viata, o astfel de furculita cred ca se creaza foarte greu si oricum sunt multe tacamuri eu cred ca ajung astea care le folosim, pe masa n-ar trebui sa existe mai mult de 9 tacamuri (Y), insa intr-adevar una in plus nu strica