Tu cum mananci spaghete?

Tu cum mananci spaghete?

Stim ca pastele pot sa dea adevarate batai de cap uneori si se pare ca nu suntem singurii. Designerul Serbia Damjan Stanković a creat o furculita speciala pentru mesele noastre preferate, o furculita care nu lasa nimic sa ne mai scape.

Ce-am manca cu o asemenea furculita? 

Spaghete cu rosii si busuioc

Alexandra - TPU

45 răspunsuri:
| AlecsMeeeh a răspuns:

Clasice, cu branza sau dulci, cu zahar. Ca la bunica acasa.

| AnaMARIA12344 a răspuns:

Oddood! As manca orice fel de spaghete cu furculita aiatonguehappy

| JustKiddingBitch a răspuns:

Mie imi plac cele Napolitanewinking

| CristinaKriss a răspuns:

Eu mananc spaghete cu carne

| αlєxαηdєяυ a răspuns:

Eu mananc spaghetele cu mana big grin

| Ama112 a răspuns:

Daaa sunt preferatele mele

| Magdutza1 a răspuns:

Sunt preferatele mele! Le mananc u sos de rosii pe deasupra, si cateodata si cu mozzarella!

| Belecciu_Cătălin_1990 a răspuns:

Eu mananc de toate felurile! big grin
Cum sa mancati spaghetti

Nu veti mai pata alta bluza, camasa sau cravata dupa aceasta lectie ajutatoare. Este de folos celor care mananca spaghetti, indiferent de varsta.

Pasi
Tineti furculita in mana ca si cum ati dori sa impungeti spaghetele. Luati o cantitate mica de taitei pe furculita si ridicati la 30 cm deasupra farfuriei. (nu luati prea multe spaghete sau nu veti avea cum sa inghititi totul odata. Daca luati ce vi se pare ca este cam mult, scuturati cateva spaghete de pe furculita.)
Asigurati-va ca taiteii sunt complet separati de spaghetele de pe farfuria dv.
Puneti dintii pe o margine a farfuriei pe care nu se afla mancare. Rapid puneti dintii fix in jos pe farfurie si lasati varfurile pe farfurie.
Rotiti furculita pentru a aduna taiteii in jurul dintilor. Cu o miscare rapida, ridicati ghemotocul format si puneti-l in gura.
Usor adunati orice taitei ramasi care nu au ajuns in gura dv si asa veti reusi sa mancati spaghetti fara sa va patati hainele.

Sfaturi
Intotdeauna este o idee buna sa purtati un servet ca braveta atunci cand serviti o mancare de paste cu sos.
Unii oameni folosesc o lingura sau taie spaghetele cu cutitul, dar italienii nu fac asa niciodata; ei infasoara spaghetele pe furculita.

| MariStricurici a răspuns:

Nu prea mananc happy

| Princess328 a răspuns:

Spaghete cu sos de rosii si carne tocata...yumyyyy

| Theodora_Denisuca_1995 a răspuns:

Eu manan spacheti cu branza.

| missiulia a răspuns:

Cu branza (obtional siu zahar) sau cu chiftelute si sos picant de rosii mmmmmm sau cu pesmet

| deyutza000 a răspuns:

Pai le mananc cu gura.laughing

| piersicutza23 a răspuns:

Mie imi plac spaetele cu sos alb big grin

| piersicutza23 a răspuns:

Mie imi plac spaghetele cu sos alb happy

Întrebări similare