Eu, mai mereu când am ocazia, fac o omletă mai specială.
Ingrediente: 2 ouă (sau unul dar va trebui să mai scazi cantitatea următoarelor), un sfert de castronel de cubulețe de brânză și altul de salam (desigur, poți crește cantitatea dacă ți se par puține cubulețe) și o roșie medie-mare (depinde de cât mănânci) (dacă vrei, poți pune și condimente).
Bați ouăle într-un castron(presară și niște piper în ouă), iei o tigaie antiaderentă pe care ai pus câțiva stropi de ulei(ce acoperă/s-a întins în tigaie), torni ouăle bătute, apoi cubulețele de brânză și salam și le lași să se prăjească până omleta devine puțin (sau mai mult) aurie.
Cât timp se prăjește omleta, iei roșia și o tai în felii.
Odată gata, mai ai doar de pus omleta într-o farfurie și te bucura de mâncarea preparată.
[Sincer să fiu, cam are o tentă de pizza]
Poftă bună!
ghkjghk întreabă: