Niciun meniu nu se compara cu cel al mamei mele, deci, da, cea mai buna mincare o gateste ma mere.
Mancarea mea favorita este cascavalul panne si l-as manca in locul unde a fost inventat si anume Franta. dar ei ne-au furat. Gandeste-te putin la cascavalul ala cald si topit cu exterior crocant si delicios bine mirositor.
La mama acasa dar am fost mai de mult la o pensiune la vama in judetul suceava unde mancarea era foarte buna si traditional moldoveneasca...si locuind in piatra neamt pot spune ca imi place foarte mult mancarea traditionala din aceasta zona
In Mangalia, Bistro Marinas, orice mananci are cel mai bun gust. Ca la mama acasa. Dar o mama ca a mea, care stie sa gateasca. Pentru ca stiu eu cateva...mori de foame cu ele.
Cea mai buna mancare o face mama, acum imi place si mancarea facuta de soacra.
In St. Kitts, o insula din caraibe. folosesc multe mirodenii. O sa-mi amintesc toata viata de mancarea de acolo.
In St. Kitts, o insula din caraibe. folosesc multe mirodenii. O sa-mi amintesc toata viata de mancarea de acolo
Cea mai buna mancare mi-a fost dat sa o mananc la Veliko Tarnovo, in Bulgaria! Era extrem de gustoasa, foarte variata si in cantitati uriase (ceea ce conteaza mai putin, ca oricum nu faci fata cantitatii aleia). Separat de Veliko... cea mai buna mancare e cea facuta de mine http://www.TPU.ro/design/images/emoticons/4.gif(urla modestia-n mine, dar asta e realitatea! imi place extrem de mult sa gatesc si sa incerc chestii noi; familia si prietenii mei sunt innebuniti dupa mancarea facuta de mine, altfel nu ma laudam aiurea).
Hmmmm sa fiu un pic modesta sis a spun ca ceea ce mi-a ieist din manute mi-a placut foarte mult... cel mai mult...
StarMagda întreabă: