Nu se strică, gindeste te ca in magazin o țin ăia toata luna ca nu se vinde toata cantitatea in doua zile.
Buna.O poti pune la frigider.Atentie, sa o depozitezi intr-o punga de plastic la temperatura camerei e o idee neinspirata, mai ales daca e cald, fiindca are branza si alte ingrediente care nu stau ok atatea zile, spre deosebire de paine care nu are nimic (si pana si aia mucegaieste in punga de plastic daca nu lasi putin aer). Risti sa se strice si prinda un gust/miros dubios.
Cum as face eu dar nu-s gospodina, insa logic ma gandesc la modelul painii ambalate (la punga) din comert
as pune pasca dupa ce s-a racit, intr-o punga si as lega-o bine, si astfel as tine-o la temperatura camerei undeva in camara de exemplu
nu se va strica astfel dar pana duminica cu siguranta se va intari
Nu vad ce s-ar strica acolo in 2-3 zile. Are cateva lactate numa. O tii intr-o punga pe masa si aia e.