Cei mai buni hamburgeri se prepara si se mananca acasa, asa stii ca mananci sanatos.
Mare grija la mancarurile fast food pentru ca facand abuz, urmatoarea ta intrebare de aici va fi - cum slabesc? Nu sunt deloc sanatoase. Documenteaza-te asupra lor inainte de a face pasiune pentru ele!
Clar - am inteles! Oriunde - pute pamantul de fast food - oriunde rezultatul este acelasi.
Asa cum intre o mancare sanatoasa si una nesanatoasa exista o diferenta, si intre un raspuns nefolositor si unul stupid exista o diferenta.
Depinde doar de cine o face!
La McDonalds, evident. Hamburgherul clasic parca nu mai e asa bun, Cheeseburgerul e bun, McPuisor e demential, Filet O Fish e cel mai bun. Totusi mi-e dor de un Greek Mac
Cred ca vroia un raspuns peste McD / BK. Incearca la Irish Pubul de la Universitate de pe Colt. Charlatans se numeste si parca vazusem ceva de genu hamburger. E drept nu e fast-food si pretul mai mare. Dar e si sanatos si gustos.Si ratatii care raspund cu "mare grija". Vedeti-va de treburile voastre sau raspunde la intrebare ca nu are nimeni nevoie de morala de 2 lei.