Cum să urăști mâncarea? E imposibil ca nicio mâncare să nu fie pe placul tău. Depinde de persoana care gătește, de modul în care gătește, de cât de curat gătește. Organismul cere mâncare. Nu poți trăi doar cu fructe sau legume. Dacă nu ai încredere în "mâncarea" mamei tale, încearcă să prepari ceva singură. În plus, cred că realizezi că nu e ușor să-ți petreci jumătate din zi în bucătărie. :*
Buna,
Poti fi mai explicita? Nu-ti plac anumite produse sau preparate sau mancarea preparata de cineva anume?
Deoarece cu cat mai scrboasa e contine mai multe proteine si glucide dar nu e neaparat
Azi mănânc mere și castraveți, iar mâine portocale și roșii? Ea a spus că urăște mâncarea, deci nu-i place nimic. Iar singurele chestii care pot fi considerate "mâncăruri" și care nu sunt preparate sunt fructele și legumele. Însă nu se poate continua mult așa. La asta am făcut referire.
Consulta o dieta pentru vegetarieni si ai sa intelegi ca nu e chiar asa.
Auzi la ea, mere cu castraveti
Acum noi nu stim la ce a facut referire, la toata mancarea in general sau doar la mancarea gatita.
După părerea mea, ceea ce ei i s-a părut scârbos este mâncarea gătită. Să fim serioși. Poți mânca toată viața fructe și legume "crude"? Nicio șansă.
De ce sa mananci legume crude?
In general cartoful il fierb sau prajesc nu musc din el ca din mar.
Dupa parerea ta, e posibil sa se fi referit la acel gen de mancare, totul este posibil.
Milk Swan întreabă: