Nu. Pentru ca este decat un cocktail care contine suc de rosii si votka, de ce sa imi fie frica de asa ceva. [ si da stiu si legenda cu Bloody Mary, am incercat, trist nu functioneaza]
Cuma sa imi fie frica? Ma pot lupta chiar cu mai multe in functie de cata vodka au!
Va este frica de ceva care nici nu exista,in parc la noi, era iarna, am niste prieteni care stateau la masa si au spus de 12 ori Bloody Mary si tot ce s-a intamplat,au vazut niste ochi albastri,si cand am incercat si eu asta, nimic, nu am visat nimic toata noaptea si de atunci nu mai cred in fantome.
XxIonuTzxX la fel am patit si eu si prietenu meu are 8 ani si nu are nici calc si nici net si ia aparut in oglinda pentru 5 sec cu un ursulet
Ciprian_7385 sunt ionut copilu lu camelia si tu stai in 9 mai langa tica si succes acoloo
Eu cred ca exista pentru ca un prieten de al meu a incercat incantatiea la 12 noaptea a pus doua lumanari galbene una in stanga alta in cealalta parte si a zis de 12 ori bloody mary si a 13 oara a zis mary eu tiam omorat copilul si a aparut in oglinda pentru 5 sec cu un ursulet si cica daca aparae cu un ursulet vrea sa fiti prieteni si eu il cred ca are 9 ani si nu are net se se inspire de chesti
Ciprian_7358 sunt ionut copilu lu camelia si tu esti cipri si stai in 9 mai langa tica am fost la ziua ta
Eu nu mai cred in Bloody Mary.Adica sa fim seriosi cum sa existe asa ceva? Nu am incercat ritualul dar nici nu voi incerca pentru ca sunt sigura ca nu exista asa ceva.Bloody Mary este doar o legenda.
Frate chiar daca mi-ar fi frica pa beau o sticla de tuica si nu mai mi frica nici de dracu