| BRG a întrebat:

Vă plac prăjiturile, și dacă da care? Dar mîncarea gătită?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Prăjiturile de casă, nu mă omor cu mâncarea gătită.
Pa, pa.

6 răspunsuri:
| Rebecca86 a răspuns:

Ca prajituri eu prefer salamul de biscuiti si negresa; iar ca mancare orez gatit dupa reteta egipteana, simplu de facut dar delicios.

| Farcas a răspuns:

Mie`mi place alea cu fructe si ecler`ul.Si ca mancare preferata mea e pizza, spanacul, shaorma(facuta in casa)

| micurutza2005 a răspuns:

Imi plac toate prajiturile mai ales alea cu crema multa si dulci, amandina e una dintre preferate dar sa fie facuta buna ca am mancat si care nu mi-a placut, si torturile facute de mine sunt super bune, unul dintre ele e cu curmale si crema de oua pe aburi mmm, si cele cu albus de ou gen bezea imi plac, si la mancare :sarmale fierte in oala mea de lut cu putina sunca afumata de casa, fasolea mai imi place cu ciolan afumat, o fac foarte buna, si gratar de cotlet imi place, si ciorba mea de vacuta sau taraneasca sau cu perisoare, imi place tot ce e gatit bine cum s-ar zice.

lolita
| lolita a răspuns:

Imi place tot ce este dulce, cel mai mult placinta cu mere. mancarea gatita de asemenea cu toate ca mai mananc si mancare semipreparata ca-i mai rapida laughing

| isa_9377 a răspuns:

La prajituri imi plac coltunasi branzoaica clatitele cu gem iar la mancare gatita imi place

ciorba de perisoare
ciorba de burta
sarmalele
mamaliga cu tocana din carne de oaie/miel

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Prajiturile cu frisca si fructe.
La mancare nu sunt pretentioasa daca gatesc eu, dar prefer tot ce se poate gati la Steamer(abur) si gratar(pui, frigarui din piept de pui, peste).