Mai bine mergeti luati un servetel si stergeti saliva de pe jos!...Si acum sa raspund la intrebare :d...imi place, da`nu sunt iinebunita dupa ea!
Bineinteles ...este o mancare usoara si gustoasa!
[URL=http://img36.imageshack.us/......IMG][/URL]
Khryss nu m-ai nimerit nici cu sarmalele! chiar nu mi plac sarmalele!
astea sunt singurele mele mofturi la mancare, in rest maanc orice!
Ingrediente:
- 2 litri de apa
- faina de malai (este inutil sa dau o cantitate exacta, fiecare pune cat doreste in functie de cat de groasa se vrea mamaliga)
- 300g de kaiser afumat
- 500g branza de burduf (daca aveti branza de casa, framantata, cu atat mai bine)
- o cutie de 500g de smantana
- sare dupa gust
Se pune apa la fiert cu sare dupa gust, cand da in clocot se toarna in fir subtire malaiul, amestecand in continuu pana cand se obtine consistenta dorita. Eu nu o fac foarte groasa pentru ca imi place sa fie mai frageda si astfel nici nu se intareste asa de tare daca mai ramane si pe mai tarziu si o bagam la frigider. Kaiserul se taie bucatele mici mici si se prajeste fara adaos de ulei, doar in grasimea proprie. Apoi incepem sa cladim mamaliguta noastra cu branza, smantana si afumatura. Se pune un strat de mamaliga, apoi se presara branza, peste se pune smantana si deasupra smantanii, bucatele de kaiser prajit, apoi urmeaza alt strat de mamaliga si tot asa pana la epuizarea ingredientelor, astfel incat ultimul strat sa fie de branza si smantana.
Prefer smantana cu branza si cu pane, cred ca e bun si cu mamaliga dar eu nu mananc mamaliga de fel
Imi place mamaliga cu de toate, delicatese pentru mine este poapricas de pui cu mamaliga si smintina, sper ca ai observat prioritatea.
O ador!
cand eram in romania, mai strambam din nas cand auzeam ca avem mamaliguta cu smantana si branzica! acum tanjesc!
am "improvizat" eu ceva dar nu are aceeasi savoare!
Da.super buna. Locuiesc la tara si mananc mereu asa.Imi place cu mamaliguta cu sarmlute in foi de vita si varza. o savoare=p~
anonim_4396 întreabă: