Mie imi place foarte mult, mai ales cea bine facuta. Stiu un turc in zona Gura oborului care face o saorma excelenta. Din pacate, incerc sa mananc cat mai putina mancare de fast-food, asa ca o incerc cam o data la 2-3 luni.
Da imi place si mai nou o fac in casa cu friptura de pui la grtar, cartofi prajiti si sos trtare iese super tare. O fac cel putin o data pe luna.
Imi place, am o prietena care de fiecare data cand iesim ma invita sa mancam una, cam o data la doua trei luni cred, imi place sa probez toate tipuirile de mancare din lume.
Eiii, daca as putea as manca in fiecare zi si de cel putin 3 ori pe zi dar, iti imaginezi cum as arata? :P
cu asta voi oripila baietii de pe aici;)) http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Imi place... Dar am ajuns sa mananc foarte rar (m-am mutat si inca nu am gasit un loc unde sa faca shawarma buna, dar mai caut ).
Imi place foarte mult dar mananc numai atunci cand nu pot sa-mi mai controlez pofta, anul trecut am mancat 2, anul asta inca nu am apucat
Imi place, dar nu mananc atat de des. Am zile in care ma intorc obosita din oras, si nu mai am chef sa stau sa gatesc; atunci apelez la o shaorma calda, am un loc de unde imi iau mereu daca mi-e pofta. Tie iti place?
Buna, foarte buna dar trebuie sa stii de la cine sa o cumperi pentru ca se risca chiar si cateva zile la spital din cauza "calitatii" produselor. Eu am stat cateva zile la pat dar putea sa fie si mai rau...
Eu nu mananc asa de des produse de fastfood, imi place sa stiu ce mananc Prefer sa fac eu acasa ca sa fiu convinsa ca mananc ce imi prieste
Si mie imi place, dar nu mananc des. Stiu ca este gustoasa, buna, dar nu prea sanataoasa. N-am mai mancat de vreo luna...
Inainte mancam foarte des.Acum mai rar si cand imi iau n-o mai termin.Va recomand pentru cei din Buc:Shaormeria de langa Dinamo(spate-la tribuna oficiala), se numeste Genin.Si imi mai place aia de la Foisorul de Foc, firma are shaormerii in mai multe locatii dar am uitat cum se numeste.
Cred ca toata lumea a mancat macar o data o shaorma. Important e sa nu devii dependent de ea
Pai si mie imi place ff mult shaorma...ma rog, mie imi place sa mananc ff mult.in fine:tin minte ca am facut un parin cu un prieten pe 1 milion k eu pot manca intr-o zi 10 shaorma pariul l-am castigat dar stiti ce a fost nasol? eu m-am ales doar cu 100 de mii(ca era 90 de mii shaorma si 10 vine 900 de mii) si vreo 3 kile dar de atunci n-am mai mancat(din 10.01.09) ca imi facuse o scarbaaaa dar acum am o pofta in mine de o shaorma... deci in concluzie, ea e ff buna dar nu cred ca trebuie sa papi km des k umflii burtik si nu mai incap pantalonii pe tine
Monnyk lasa shaorma, mananca mai bine o salata cu piept de pui la gratar, este mult mai sanatoasa si mai buna.