| Sara2 a întrebat:

Va place shaorma? cat de des mancati?

22 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mie imi place foarte mult, mai ales cea bine facuta. Stiu un turc in zona Gura oborului care face o saorma excelenta. Din pacate, incerc sa mananc cat mai putina mancare de fast-food, asa ca o incerc cam o data la 2-3 luni.

daniela
| daniela a răspuns:

Da imi place si mai nou o fac in casa cu friptura de pui la grtar, cartofi prajiti si sos trtare iese super tare. O fac cel putin o data pe luna.

mira
| mira a răspuns:

Cred ca n-m nimerit locul, fiindca mi s-a oferit ceva ingrozitor. Mira

lolita
| lolita a răspuns:

Imi place, am o prietena care de fiecare data cand iesim ma invita sa mancam una, cam o data la doua trei luni cred, imi place sa probez toate tipuirile de mancare din lume.

auran
| auran a răspuns:

Eiii, daca as putea as manca in fiecare zi si de cel putin 3 ori pe zi dar, iti imaginezi cum as arata? :P
cu asta voi oripila baietii de pe aici;)) http://www.youtube.com/......ttp?/watch

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Imi place... Dar am ajuns sa mananc foarte rar (m-am mutat si inca nu am gasit un loc unde sa faca shawarma buna, dar mai caut big grin).

| Sara2 explică:

Si mie imi place f mult dar momentan nu mai mananc deloc

| Zoombe3 a răspuns:

Imi place foarte mult dar mananc numai atunci cand nu pot sa-mi mai controlez pofta, anul trecut am mancat 2, anul asta inca nu am apucat laughing

| ioanaa a răspuns:

Imi place, dar nu mananc atat de des. Am zile in care ma intorc obosita din oras, si nu mai am chef sa stau sa gatesc; atunci apelez la o shaorma calda, am un loc de unde imi iau mereu daca mi-e pofta. Tie iti place?

| Mishulet a răspuns:

Buna, foarte buna dar trebuie sa stii de la cine sa o cumperi pentru ca se risca chiar si cateva zile la spital din cauza "calitatii" produselor. Eu am stat cateva zile la pat dar putea sa fie si mai rau...

| endofstory a răspuns:

Shaorma din leu, foarte buna... merge dupa cateva beri

| lia a răspuns:

Eu nu mananc asa de des produse de fastfood, imi place sa stiu ce mananchee hee Prefer sa fac eu acasa ca sa fiu convinsa ca mananc ce imi prieste happy

| Bianca26bb a răspuns:

Si mie imi place, dar nu mananc des. Stiu ca este gustoasa, buna, dar nu prea sanataoasa. N-am mai mancat de vreo lunawinking...

| greg a răspuns:

Inainte mancam foarte des.Acum mai rar si cand imi iau n-o mai termin.Va recomand pentru cei din Buc:Shaormeria de langa Dinamo(spate-la tribuna oficiala), se numeste Genin.Si imi mai place aia de la Foisorul de Foc, firma are shaormerii in mai multe locatii dar am uitat cum se numeste.

| sigmanet a răspuns:

Cred ca toata lumea a mancat macar o data o shaorma. Important e sa nu devii dependent de eahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mananc prea des.Nu ma agit asa tare, mai bine o pizza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte mult, dar nu manin des. Alternez, imi place in general sa maninc in oras cu prietenii. Imi place sa fie aglomeratie in restaurant sau fastfood. Daca e pustiu, nici nu intru, pare sinisatru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ti-as zice ca am mancat o singura data...si asta acum 1 an de zile... m-ai crede?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si mie imi place ff mult shaorma...ma rog, mie imi place sa mananc ff multlaughing.in fine:tin minte ca am facut un parin cu un prieten pe 1 milion k eu pot manca intr-o zi 10 shaormarolling on the floor pariul l-am castigat dar stiti ce a fost nasol? eu m-am ales doar cu 100 de mii(ca era 90 de mii shaorma si 10 vine 900 de mii) si vreo 3 kilelaughing dar de atunci n-am mai mancat(din 10.01.09) ca imi facuse o scarbaaaa dar acum am o pofta in mine de o shaorma... deci in concluzie, ea e ff buna dar nu cred ca trebuie sa papi km des k umflii burtik si nu mai incap pantalonii pe tinewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai buna shaorma din Bucuresti este La Haleala. Undeva pe langa gara de nord, mai exact vis-a-vis de gipo. Este mai buna si decat Genin, Iskender, Dristor si restul shaormeriilor din buc. Si cel mai important este ca tot timpul au numai produse proaspete

| Antonimu a răspuns:

Monnyk lasa shaorma, mananca mai bine o salata cu piept de pui la gratar, este mult mai sanatoasa si mai buna.

| dreamerlainen a răspuns:

Imi place, dar mananc o data cam la doua luni.

Întrebări similare