| Sara a întrebat:

Va recomand o salata minunata :
Piept de pui fiert si maruntit, boabe de porumb din conserva, o cantitate mai mica de castraveti murati, ceapa tocata din belsug si maioneza. toate acestea se amesteca impreuna cu ulei si sare (ceapa o puteti freca cu sare) si fac o salata minunata. E drep, cam grasa pentru fetele ce tin la taliutza, dar merita cel putin gustata.

7 răspunsuri:
| Dara a răspuns:

drooling Deja salivez! In seara asta nu mai am timp, dar maine sigur o voi face si dupa aceea iti spun cum mi s-a parut! happy

mariana
| mariana a răspuns:

Am notat reteta ta si o s-o incerc chiar acum de Rusalii pentru ca, voi avea musafiri. Cred ca este buna si o sa ne placa. Iti multumesc pentru ocazia pe care mi-ai oferit-o si cred ca o vor incerca si alti utilizatori TPU. Spor la gatit tie, iar noua Pofta buna.

| Sara explică:

Incercati sa aproximati bine cantitatile. depinde de fiecare... incercati cantitati mici prima data. Daca va place salata mai acrisoara adaugati mai multi catraveti, dupa gust. CHiar vreau aprecierile voastre pozitive/ negative. tonguetongue nu se serveste pe loc, ar fi bine sa o lasati putin timp la odihnit, ca sa se imprieteneasca toate ingredientele tonguetongue chiar si a 2a zi e perfecta :X o adorrlove struck

| Sara explică:

Incercati sa aproximati bine cantitatile. depinde de fiecare... incercati cantitati mici prima data. Daca va place salata mai acrisoara adaugati mai multi catraveti, dupa gust. CHiar vreau aprecierile voastre pozitive/ negative. tonguetongue nu se serveste pe loc, ar fi bine sa o lasati putin timp la odihnit, ca sa se imprieteneasca toate ingredientele tonguetongue chiar si a 2a zi e perfecta :X o adorrlove struck

| Dara a răspuns:

Am facut salata! happy Absolut delicioasa! Sotului meu i-a placut foarte mult - am primit laudebatting eyelashes
Acum sa-ti dau si eu o reteta care are mare succes la noi in casa:
-1 piept de pui, fiert
-ciuperci 300-400g (pot fi conservate sau proaspete si le calesti in putin unt
-maioneza din 2 galbenusuri
-castraveti murati (dupa gust)
-un catel de usturoi
Toate ingredientele se toaca marunt si se amesteca, se pun intr-un bol, se orneaza frumoshappy si... pofta buna!

| Sara explică:

Speciala. buna raubatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super salata. Nu stiam ca se poate adauga si castraveti murati.