Http://delly.garbo.ro/......asare.html
Sper sa iti fie de ajutor. Funda? :o3
Buna)
Eu la 1.72 cm care-i am am ajuns sa cantaresc 49 kg. Ceea ce m-a ajutat sa ma ingras mi-a fost recomandat de o ruda de-a mea care e medic.Deci dimineata, la aiaza, sau seara, indiferent la ce ora eu mancam PAINE CU UNT SI CU 1-2 FELII DE CASCAVAL deasupra, si uite ca in jumatatea lunii iunie cantaream 49, iar la jumatatea lunii iulie cantaream 55 de kg, acum incerc sa-mi pastrez kg sa nu slabesc iarasi sau sa nu ma ingras.Te pup si sper sa incerci si tu, ca eu am ramas multumita.A fost ceva care intr-adevar a avut efect si n-a trebuit sa tin un regim anume sau mese la ore speciale care sunt greu de retinut.Te pup:*
Buna!
Ideea e ca poti sa te ingrasi usor bagand in tine dulciuri si junk-food, dar noi nu vrem asta, nu?
Sa-ti spun din secretele mele ingrasatoare:
1.Lasatul de fumat, in cazul in care acest prost obicei exista, iti poate aduce pana la 5 kg in plus, cam in 3 luni de zile in conditiile in care mananci fix ca inainte!
2.Suplimentele cu vitamine ajuta si ele foarte mult.Eu am facut mai demult o cura cu Supradyn si chiar am pus pe mine.
3.mancatul sanatos, 3 mese pe zi trebuie sa fie o regula(asta mi-e cel mai greu sa o respect!).
4. Apucati-va de sport, fratilor! Mers la sala, tae-bo. orice te ajuta sa pui un pic de muschi pe tine.Pentru ca acesta este idealul, sa punem muschi, nu grasime!
Succes!
Te pup!
Bea apa dupa fiecare masa, mananca banane zilnic (vreo 2-3) + alune pistachio si bea zilnic o cana cu lapte intre pranz si cina. Incepe cu chestiile astea si o sa vezi rezultate. Succes! Sunt pentru ingrasare sanatoasa.Am aflat de la un calugar hindus (swami).
LisaJulie întreabă: