Buna seara!
poti face salam de biscuiti si nu necesita nici mixer, cuptor...
cumperi un kg de biscuiti, cacao, stafide s-au rahat, daca ai mez de nuca e si mai bine, si fulgi de cocos s-au miez de nuca macinat, prepararea e foarte simpla, zdrobesti biscuitii, faci un sirop din apa, lapte, compot ce vrei tu, si zahar, adaugi esente, coaja de portocala rasa daca ai, la cantitatea de biscuiti iti trebuie cam 400 de gr apa(sirop), lapte, adaugi acest sirop in biscuiti faramati, si lasi sa se moaie, dar vezi sa nu se moaie de tot, se pot lasa si bucatele mici de biscuiti, intelegi?, dupa ce ai facut aceasta compozitie, adaugi 2 linguri cacao, stafide s-au bucatele mici de rahat, si esentele, dupa ce ai amestecat toate astea, sa ai ciolofan pregatit, tai bucati de ciolofan, si pui compozitie pe ciolofan ( daca ai hartie de pergament poti sa o pui in tava de chek si o presezi bine si apoi o dai la rece) cat sa rulezi un baton mai marisor in forma de salam, le dai la rece, apoi tai bucati si le dai prin nuca de cocos s-au nuca pisata ce ai tu, sunt ingrediente multe, dar nu e complicat deloc, papa si succes ast sa ne servesti daca ai forma de bradut poti face si braduti, din acelasi aluat
Tiramisu:
http://www.gustos.ro/retete-culinare/tiramisu-21.html
Cheesecake cu mascarpone si visine:
http://smartwoman.hotnews.ro/......acere.html
BOMBOANE RAFFAELLO:
http://www.bucataras.ro/retete/bomboane-raffaello-3344.html
TARTE CU VISINE:
http://www.bucataras.ro/retete/tarte-cu-visine-711.html
Salatele, :) sau prajituri gen braduleti/bile cu rom (biscuiti, margarina, cacao, 2 albusuri de ou, zahar, rom, ultimele 4 pentru sirop), daca te intereseaza cantitatile da-mi pm si ti le spun. Arata asa: http://1.bp.blogspot.com/......C11701.JPG dar daca vrei le dai prin zahar pudra sau nuca de cocos. Nu mai imi trec alte retete prin cap momentan, sper ca-ti sunt si sugestiile astea de folos totusi :) spor la gatit!
Una din cele mai simple prajituri necesita doar mixeru.
Crema de zahar ars
Ingrediente
6 oua
200 g zahar + 3 linguri
1 l lapte
1 zahar vanilat
Mod de preparare
1 Cele 3 linguri de zahar se pun in cratita la foc mic. Cand incepe sa se topeasca se intoarce cratita astfel incat zaharul ars sa acopere uniform peretii cratitei. Se lasa sa se raceasca.
2 Se amesteca cu mixerul ouale, laptele, zaharul, vanilia si se pun in cratita peste zaharul ars. Se da la cuptor la foc mediu 30–40 de minute, pana se intareste. Se serveste rece, de la frigider.
Inghetata de cacao cu fulgi de ciocolata.Folosesti doar mixerul.Scrie inghetata de cacao cu fulgi de ciocolata pe google si gasesti acolo reteta. Poti sa faci si fara fulgi de ciocolata...eu am facut si a iesit buna si asa.
anonim_4396 întreabă:
Aiwendil întreabă: