| Bernoullie a întrebat:

Voi cand ati vorbit pentru prima oara?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Hei...ce intrebare este, si ce raspunsuri sunt?:o:o intrebare e : Voi cand ati vorbit pentru prima data, si raspunsurile sunt despre retete?:o:o si cred ca vad destul de bine, draga Crinutsa, nu vei avea certitudinea nimanui ca vor zice adevarul, in legatura cu intrebarea ta, dar iti raspund cu totul despre altcevalove struck, iti zic cand au inceput sa vorbeasca ingerasii meilove strucklove struck, baietelu a mers in picioare la 10 luni, si a inceput sa gangureasca( nu pot sa zic ca vb clar)la un anisor, dar de vb clar mult mai tarziu, iar minunea mea de fata, a inceput sa mearga la 9 luni, si de vorbit nene a vb la 11 luni, ea vb pentru toti copii din bloc, si astazi ca este maree, vb pentru totilove strucklove struck pa pa si o zi bunahappy

14 răspunsuri:
| odorash a răspuns:

Cereale cu miusli si un ceai fara zahar de fructe dde padure

| AnnaDee a răspuns:

Buna!
Ceva ușor și sănătos!
De exemplu, omleta cu legume, sau musli.
Sunt foarte bune pentru ca îți oferă un mare aport de energie.
Sper ca te-am ajutat!

| AleD a răspuns:

Cereale cu laptehee hee sau rar vreun sandwichhappy

| Lynna a răspuns:

Cereale cu lapte. Unt si dulceata pe paine cu ceai de lamaie sau in loc de unt si dulceata pun branza topita.

| ζøvع a răspuns:

Nu.dc? pentru ca nu pot manca dimineata ca daca mananc atn imi ia o jum de ora

| myhaelamar86 a răspuns:

Eu nu mananc in general, eu mananc in bucatarie. De obicei mananc mancare.

| Gabitzaa a răspuns:

Ciocolatalaughing

| Krmen14 a răspuns:

Nimic happy

| AFR81 a răspuns:

Ce gasesc prin frigider.

| NikoIsDirectioner a răspuns:

Dacă ai obiceiul să sari peste micul dejun în speranţa că vei pierde în greutate, te înşeli. Studiile arată că micul dejun, în special cerealele, ajută la controlul greutăţii.
Un mic dejun consistent vă ajută să vă păstraţi greutatea

Mai mult, obiceiul de a lua micul dejun în fiecare zi te ajută să slăbeşti. În plus, cei care mânâncă dimineaţa consumă mai puţine calorii, mai puţine grăsimi saturate şi acumulează mai puţin colesterol.

Medicii spun că cei care sar peste micul dejun mânâncă cu mult mai mult la prânz şi la cină. Lipsa mesei de dimineaţă împiedică eliberarea unor enzime care ard grăsimea şi reduc greutatea, potrivit unor studii publicate de Jurnalul Asociaţiei Americane a Nutriţioniştilor.

Mânânci dimineaţa şi arzi calorii toată ziua

Un studiu publicat în Jurnalul American de Nutriţie a scos la iveală că nivelul de glucoză, colesterol şi insulină se reglează pe parcursul zilei tocmai datorită primei mese a zilei.

Cei care consumă ouă la micul dejun câştigă un plus de energie. În medie, ei consumă cu 163 de calorii mai puţin la prânz, cu 263 mai puţine calorii pe zi şi cu 418 mai puţine calori în 24 de ore, după cum arată o publicaţie americană de specialitate.

Atunci când ştergi micul dejun din meniul tău zilnic, metabolismul îşi încetineşte activitatea, iar nivelul zahărului din sânge scade. Asta te face să fii mult mai înfometat şi îţi reduce nivelul de energie. În plus, ai de cinci ori mai multe şanse să devii obez, după cum spun nutriţioniştii de la universitatea din Massachusetts.

În cazul copiilor problemele gastrice apar mai uşor dacă aceştia nu mânâncă dimineaţa. Astfel, micuţilor le scade puterea de concentrare şi capacitatea de a asimila informaţii.

Cele mai inspirate combinaţii pentru micul dejun sunt cerealele integrale cu lapte, fructe uscate cu iaurt sau ouă cu bacon şi mezeluri uşoare. Alege alimente din două sau trei grupe diferite. Nutritioniştii spun că proteinele se digeră mai greu şi menţin un nivel de energie ridicat, prelungind senzaţia de saţietate. Sper ca te-am ajutat paaa

| eugenl a răspuns:

Nu sunt mofturos, ce se gaseste

| OnlyHope a răspuns:

Fratilor, voi n-ati fost atenti la intrebare? Fata a intrebat la ce varsta ati VORBIT pentru prima oara, nu ce mancati de dimineata laughing

| AnnaDee a răspuns:

Fata a schimbat întrebareahee hee

| Gabitzaa a răspuns:

L 2 ani