Cereale cu lapte; senvisuri; ceai; niste fructe; paine cu unt si miere; omleta... Depinde ce am prin casa si cat timp am sa pregatesc. Cand merg la lucru, prefer ceva rapid, un sandvici; cand stau acasa, imi fac omleta, ceai etc.
Cereale integrale cu lapte, paine prajita cu unt, dulceata, miere, branza, o cafea...
Nimic, beau doar o ceasca de cafea, asa se dimineata nu prea am chef de mancat. incearca, paine prajita cu unt sau marmelada, cereale cu lapte, cornuri, senvisuri cu branza si sunca presata.
Cereale sau ovaz cu lapte, este foarte bun si pentru sanatate si mentine si silueta.
Ma trezesc la pranz de obicei . Dar cand mai iau micul dejun servesc paine prajita cu dulceata, ceai, fructe, sucuri naturale etc.
Azi am mancat salata de rosii cu castraveti si ceapa, cu branza de vaca si parizer tzaranesc. eventual si un iaurt cu fructe
Eu nu prea mananc dimineata din pacate pentru ca mi se face foame abia dupa 2 ore de la trezire. Dar ai de unde alege:
sandwich cu gem si lapte sau ceai, salam, sunca, pateu, cascaval, oua fierte sau omleta (cu sunca si cascaval) si rosii, castraveti, cereale cu lapte, iaurt, fructe...si poate un pic de ciocolata
Mama ce foame mi s-a facut
2-3 oua ochiuri si alea preparate ca atare (fara capac ca sa se intareasca galbenusul, ci presari uleiul cu lingura pe galbenus sa faca doar crusta), 2 rosii taiate si presarate cu un picut de ulei, sare si piper, si o branza sarata...
Alta combinatie care-mi place, e 2 oua fierte (3.5minute), 3-4 crenvusti, si rosii preparate ca mai sus. Mie imi place sa mananc dimineata asa, inainte sa plec la munca, tine de foame, si ma simt si bine apoi. Aaaa...si cafeaua, evident