Îţi mulţumesc frumos.Chiar m-a ajutat foarte mult răspunsul tău.Sincer.
Imi poti da funda ca vorbele goale nu valoreaza nimic
Vai,sigur că da.De ce nu?
Multumesc frumos
Cu drag.
Acest topic si raspunsurile din el sunt de noaptea mintii.
Hyacinth esti un user ciudat daca poti sa dai funda la un asemenea raspuns, tot topicul acesta seamana cu o mascarada
Chiar sunt curios, cum te-a ajutat răspunsul ăla? Nu ştiai de existenţa restaurantelor? Şi ai încredere în felul cum se prepară alimentele acolo?
I-am recomandat eu in privat un restaurant
Doamne,omule,oare cum poţi să mă întrebi aşa ceva? Nu vezi ce răspuns clar şi concis mi-a dat? Normal că nu am încredere.Tocmai de aceea am de gând să le fur smântâna pentru că e mai bună a lor şi să mi-i fac eu acasă.
Da,să ştii că de acolo mă duc să fur smântâna.
Puteai să îi recomanzi şi aici; nu văd de ce ar fi un secret. Chiar beneficiam şi noi, dacă era o recomandare bună.
M-am gandit ca multi nu au incredere in restaurante si oricum recomandarea mea nu e pentru toate buzunarele, e mai exclusivista
Dacă spui că e mai exclusivist, poate mă încumet totuşi să mănânc acolo.
Doamne, omule, ce vezi tu clar şi concis în răspunsul ăsta; citez: "Eu mănânc doar la restaurant"? E un răspuns vag, nu clar şi concis. Nici nu recomandă un restaurant anume, nici nu argumentează de ce e bine să mănânci la restaurant...nimic. E răspuns vag. Asta afară de cazul că aţi mai vorbit voi în privat. Eu spun numai de răspunsul afişat aici că e vag.
Nu eşti tu capabil să-l înţelegi...
Eu cred ca am ajutat-o daca mi-a dat funda
Smantana cu 20% grasime (de fapt intre 20 si 25% grasime) e cea mai gustoasa. Eu de obicei iau de la Albalact, Napolact, Covalact dar mai sunt firme bune
Toate pe care le găsești la momentul actual sunt bune supermarket, depinde de tine
Trecand peste dialogul tau intens si intelectual cu "Nevermode" eu chiar as vrea sa stiu care e (cea) mai buna smantana pentru papanasi. Chiar am mai mancat la restaurante, dar m-ar interesa sa fac ceva bun si acasa. N-am avut succes pana acum la papanasi.
Tocmai de asta am întrebat şi eu.Cred că o să încerc ce a zis supadeceapa. Müller, după câte îmi aduc aminte, parcă mi se pare că se apropie cel mai mult de smântâna de la restaurantele unde am mâncat eu papanaşi buni.Nu prea mănânc des smântână aşa că nu prea le ştiu.
Supariciule
Ce vă mai place să vă urmăriţi pe aici unul pe altul, nebunaticilor.
El ma urmareste de azi dim
Şi tu cum ai ajuns aici?
Mi-a trimis cineva pe wazzup ce a zis
Sigur că da.
Crezi ce vrei
N-aveţi de ce să vă ascundeţi, nu fiţi aşa timizi.
Tu te cam ascunzi
Cu ce?
Stiu eu
Păi spune ce ştii.
Nu e trebuie ta
Păcat.Poate aveai ocazia să mă faci de râs cu ceva.Tu pierzi.
Dc te as face
Nu ştiu.
Nu mersi
Cu plăcere.
Da