Tortul diplomat este foarte bun, ti-l recomand. Iata reteta si cateva fotografii pe urmatorul link: http://www.culinar.ro/......diplomat/. Sper ca ti-am fost de folos.Apropo.la multi ani :x.
Intra pe "gustos.ro " fa-ti cont, ai o multime de retete pe care poti sa le salvezi direct in cartea ta de bucate de pe site.
Intotdeauna ma mancat tort cumparat si in fiecare an il schimb. preferantul meu este tortul de ciocolata.
Pai anul trecut am pus 2 torturi. Primul, a fost facut de mine, am cumparat blat de la cofetarie si am facut crema din fineti, margarina si alune, si dupa l-am oranat EUUU cu frisca, si a iesit ca dracu, atunci m-am enervat si am dat comanda la cofetarie de altu, ala era cu crema de ciocolata, si invelit in ciocolata. Asta s-a intamplat cu 2 ore inainte sa vina invitatii. Pana la urma l-am taiat pe ala facut de mine si si-a luat fiecare cat a vrut, si dupa a urmat si partea cu tortul tort (prezentabil) cu cantat la multi ani, alea alea... Dar dupa toate astea toata lumea, inclusiv eu si-a dat seama ca a fost mai bun cel facut de mine Serios
Incearca-l pe acela cu trufe(cred ca sunt niste fructe-trufele astea). E cel mai bun, ti-l recomand.