| IepurasulBrunet a întrebat:

Voi ce tort ati mancat de ziua voastra? Am mancat in fiecare an acelasi tort si as vrea sa mai schimb torturile.(Daca doriti imi puteti scrie si retetahappy )

7 răspunsuri:
| lost.in.rain a răspuns:

Tort cu crema de zahar ars. simplu, rapid si gustos!

| Elena1234456 a răspuns:

Tortul diplomat este foarte bun, ti-l recomand. Iata reteta si cateva fotografii pe urmatorul link: http://www.culinar.ro/......diplomat/. Sper ca ti-am fost de folos.Apropo.la multi ani :x.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Intra pe "gustos.ro " fa-ti cont, ai o multime de retete pe care poti sa le salvezi direct in cartea ta de bucate de pe site.

lolita
| lolita a răspuns:

Intotdeauna ma mancat tort cumparat si in fiecare an il schimb. preferantul meu este tortul de ciocolata.

| Bishop a răspuns:

Pai anul trecut am pus 2 torturi. Primul, a fost facut de mine, am cumparat blat de la cofetarie si am facut crema din fineti, margarina si alune, si dupa l-am oranat EUUU cu frisca, si a iesit ca dracu, atunci m-am enervat si am dat comanda la cofetarie de altu, ala era cu crema de ciocolata, si invelit in ciocolata. Asta s-a intamplat cu 2 ore inainte sa vina invitatii. Pana la urma l-am taiat pe ala facut de mine si si-a luat fiecare cat a vrut, si dupa a urmat si partea cu tortul tort (prezentabil) cu cantat la multi ani, alea alea... Dar dupa toate astea toata lumea, inclusiv eu si-a dat seama ca a fost mai bun cel facut de mine big grin Serios happy

| ady2607 a răspuns:

Incearca-l pe acela cu trufe(cred ca sunt niste fructe-trufele astea). E cel mai bun, ti-l recomand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tortul de inghetata e delicios:X::X:X:XX