Buna seara! nu este o regula anume, ca nu ne place sa ne prostim, copii sunt mari si fara mofturi, daca e sa cumpar ceva specialitati, o rog pe vanzatoare sa mi le felieze si servim acasa cu paine feliata, fara sa mai adaugam alte ingrediente, ca si asa sunt destule chimicale in "specialitati"...asa ca o data pe lume mancam si noi aceste specialitati, doar de pofta, nimic mai mult.o seara buna!
Depinde de care vrei ca sunt o droaie
de exemplu cu o chifla de hamburger o poti taia pe orizontala in 3 si sa iti faci hamburger cu etaje sau cu doua felii de paine prajita si ceva intre sunt foarte multe
Pai,iau doua felii de paine.Pe una pun salamul sau branza si apoi pun cealaltafelie peste. Si ta daaaa.
Cel mai pun sandwich dupa mine, nu se face la cuptorul cu microunde.eu il fac in cuptorul aragazului.intai incalzesc cuptorul.pun o felie de paine, 2 felii de salam sau sunca,cascaval feliat sa se topeasca la cuptor in sandwich,o felie subtire de branza,o foaie de salata verde,pun ketchup/mustar/maioneza, pun felia cealalta de paine o bag la cuptor, apoi sa vezi cat de bun e sandwichul crocant...imi lasa apa in gura...ma duc sa-mi fac 2)))
Pai.pai...exista 127163265 modalitati de sandwichuri.Eu imi pun branza topita hohland(nu am nici o idee cum se scrie),salam sau snitel sau pastrama sau ce vrei tu,numai sa fie carne,si apoi uurmeazaaaaaaaaaaaaaaaa,in directtt si in premieraaaaaaaaa,salata,ridiche,rosie,marar, patrunjel si ca sa mai adaugam putina savoare, ARDEI GRAS ROSU.
Multumesc pentru aplauze.
Salut.eu de obicei fac sandwich cu etaje.adica prima felie o pun cu margarina, gem si sunca sau salam (depinde cu ce vrei dar merge mai bine cu sunca, iar combinatia de gem cu carne nu este rea, dar secretul e sa pui putin gem), dupa pun a doua felie de paine cu margarina, salata si cascaval,a treia feie o fac cu rosii,salam, salata, almette si gata... fundita?
Doarunaltutilizator întreabă: