Mie imi place sa-i fierb putin mai intai, dupa care ii tai in jumate si ii scobesc.Fac piure din ce am scobit, pun sare si piper, bag niste bucatele de bacon si niste bucatele de cascaval.Pun amestecatura in coaja cartofilor, ii dau la cuptor si gata!
Mama ii face la cuptor si taie morcov si ceapa rondele si carne (daca vrei). morcovul si ceapa le dau o aroma misto
Ma duc pe balcon,iau cartofii(ii aleg sa fie cat de cat la fel unii cu altii),ii spal,ii las sa se usuce un pic. Dupa,iau folie de aluminiu,ii invelesc pe fiecare in parte(sau poti sa pui pe tava supa ce ii asezi, ca sa faci economie la folie, dar e indicat sa ii pui pe fiecare il folia lui), ii pun in tava si dau la cuptor, la temperatura de 250 de grade, acesta fiind incins in prealabil.Si aia e!
Iti mai dau un pont bun,cum sa faci o bunatate de gustare.
Iti trebuie smantana si ceapa,sare,piper, marar si un pic de patrunjel.Tai ceapa marunt, patrunjelul si mararul de asemenea marunt, pui intr-un bol, adaugi sarea si piperul si amesteci cu un tel.Lasi la frigider 10 minute, si dupa aia pui pe cartofi cu o lingura asa frumos.Mananci pana mori. Pofta buna! bafto dello delloooo!
In caz ca o sa faci curand retea asta, te rog sa imi spui daca ti-a placut sau nu...mersi!
La cuptor, iei 2 -3 catofi, ii cureti (ai girja sa nu te tai), ii condimentezi cu ce vrei eu pun : oregano si putina sare, apoi pune-i intr-o tava (poti sai lasi asa sau poti sa le faci tu un sos ceva) apoi ii pui in cuptor si astepti pana sunt gata(nu este un timp aproximativ, uitete si tu la ei) bafta! o funda o maslina ceva?
Simplu se corata si se pun pe o tava cu putina sare (tava putin incinsa) si ii lasi o jumate de ora funda?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: