| lorelai cristinush a întrebat:

Voi mancati doua feluri de mancare la pranz? Si ce anume? Ce mai mancati in cursul unei zile de obicei? dau folositor :* si fundita pentru cel mai explicit raspuns big grin

Răspuns Câştigător
| CybeRAthlete a răspuns:

Micul dejun de obicei omleta sau oua ochi, sau ceva usor pentru stomac, la pranz de la cartofi prajiti la ardei umpluti, sarmale, orice intre, la 5 iarasi o gustare supa, ciorba ceva iarasi usor, la 9 ceva consistent bazat pe carne in general sa imi tina de foame cat pierd vremea prin oras, la 1-2-3 cand ajung acasa, ceva usor pentru stomac iarasi sa pot sa dorm fara probleme, balonari, dureri de burta sau asa ceva. Sistemul meu reactioneaza foarte bine la majoritatea mancarurilor in sensul ca nu ma ingras nici de vreau (am ramas la 70 de kg de vreo 4 ani laughing ), asa sunt oarecum avantajat de situatie. depinde de fiecare aici. Sper ca te-am putut ajuta catusi de putin. bafta

3 răspunsuri:
| Hypathia a răspuns:

La pranz un singur fel, cum ar fi supa. Dimineata mananc numai fructe. Seara o salata sau un kefir cu trei lingurite de tarate de grau (este foarte sanatoasa) sau doua felii de paine cu: salata de vinete sau unt cu gem sau orice altceva care se intinde pe paine. Pofta buna!

| CybeRAthlete a răspuns:

Incearca o scurta perioada "tehnica" mea gen o saptamana, si daca simti ca s-a pus pe tine, sistemul tau nu are ardere rapida a caloriilor, asa ca daca vrei sa iti mentii silueta, proportioneaza mancarurile, daca ai norocul/nenorocul depinde cum privesti sa fi ca mine atunci poti face varza frigiderul fara probleme. eu ma chinui sa ma ingras fiind si putin mai inalt si par oarecum slabut la doar 70 de kg. Si nu prea imi iese at wits' end
am incercat si vitamine dar nu au fost de mine, mai multe probleme au facut... asta sunt, ma placeti asa cum sunt laughingrolling on the floor
bafta

| greenapple a răspuns:

Uneori(acum ca am inceput scoala trebuie sa mamanc bine la pranz). Mananc cioba, carne.Depinde de ce iti place! In cursul zilei de obicei mananc fructe si un sendwich pe la 7.Mai mananc niste biscuiti sau mancare care are satietate ca sa tina de foame!

Întrebări similare