Prin exersare iti vor iese. Se intampla sa gresesti de 2-3 ori, desi daca nu stii reteta, cauta pe internet pas cu pas si astfel nu vei mai da gres.
Am inceput sa gatesc cand m-am hotarat sa raman in strainatate si cu sfatul mamei care mi-a spus sa-i fotografiez mancarurile pe care le fac si sa-mi fac un blog culinar, ma vor determina sa gatesc si mai bine! A avut mare dreptate. Acum, bucataria este printre pasiunile mele: atat de sarat si dulce prepar cu mare drag. Trebuie sa iti placa ceea ce faci, sa pui mult suflet in ceea ce doresti sa prepari, ca daca nu ai nici o tangenta in asta, poti sa incerci in zece mii de feluri ca tot nu iti va iesi. Trebuie sa vrei sa iti placa.
Sfat? Gateste doara ce te pricepi si iti iese bine. Daca ai tot incercat de mai multe ori si tot nu-ti iese, atunci ramai doara la alea ce iti ies bune.
Încă nu am gătit dar dacă nevoia o sa ma împingă sa o fac. Ma voi descurca. E google si găsesc rețete.
Buna! Uneori iese iar uneori nu. Tot ce conteaza este sa continui sa incerci pana iti reusesc retetele.
Fă doar ce stii, nu te aventura la ce te depășește. In rest: exercitiu. Primele dăți cică nu iese așa buna, acum cine știe.
Nu. Știința mea in domeniul gătitului se limitează doar la cartofii prăjiți.
Cantar electronic pentru ingrediente si retete din ce in ce mai bune cu ingredientele aferente.