Scrie pe ambalaj cat trebuie tinuta si la ce temperatura. Dar aluatul parca e cauciuc. O data am facut asta si m-am lipsit.
Scrie decat la cuptoare electrice sau cuptoare pe gaz.
Nu stiu ce ai luat tu dar obligatoriu trebuie sa scrie si pentru microunde. Eu am tinut-o 21 de minute. Bunicică, cu exceptia aluatului, cum ti-am mai scris inainte.
La 750 W.
Aluatul pare de cauciuc daca blatul nu e copt bine. La microunde mi s-a intamplat si mie chestia asta dar de cand folosesc cuptorul electric iese bine pizza.
O singura data am facut la microunde. Nu mai incerc.
La microunde nici sa nu mai incerci, ca nu iese bine. Nu degeaba nu e trecuta modalitatea de coacere la microunde pe cutiile de pizza.
Eu la 800 7 min m i se pare de ajuns, daca o las 10 min deja se intareste pe margine
Personal, nu recomand deloc pizza congelata.
Dar adica este musai sa o mananci, atunci te sfatuiesc sa o pui la cuptorul normal, nu la microunde, unde se fierbe.
Eu am cuptor clasic cu gaz, nici macar indicator al temp nu am. Cum as putea sa o fac?
O pui in cuptorul cu gaz, care-i incalzit in prealabil si o tii 10 minute. Dupa 10 minute o verifici daca este coapata si o mai lasi la nevoie, inca 5 minute.
O fac la cuptorul aragazului. Nu am un timp anume, cand mi se pare ca e suficient de facuta. Ar trebui sa scrie pe ambalaj cat o lasi.
Cuptorul meu cu microunde are si cuptor cu aer cald. Il pun la 200 de grade Celsisus, 14 minute. Bag pizza congelata in cuptorul rece si pe urma (rapid) il pornesc.
La mine nu am cu temperatura. Ii pot seta puterea, ( de la 500 W la 800 w, valoarea maxima)
Eu prefer sa o fac la cuptorul electric pentru ca microundele sunt dăunătoare. O las 10 minute in cuptorul preincalzit la 200 grade.
Scrie pe ambalaj, la unele trebuie tinute mai mult, la altele ma putin, depinde de consistenta, grosimea aluatului...
În locul tău n as manca asa ceva, gen am auzit ca dacă mănânci pizza congelata este posibil sa faci cancer.
Mai bine te duci la un restaurant, acolo nu baga nimeni toate prostiile posibile. Nu poți sa spui ca n ai bani, ca la un restaurant costa pana în 20 de lei o pizza foarte buna
Depinde de restaurant. Am fost in restaurante unde o pizza e de la 20 de lei in sus si ma crezi sau nu, era congelata deci regula asta nu se aplica peste tot. Inafara de pizzeriile care se respecta si ti arata ca au cuptor in spate ( pe lemne de cele mai multe ori) majoritatea congelata fac. Sau cel putin congelat blatul