Costa - aparate dispensatoare de cafea in uk, cand am chef opresc la benzinarie si ma aleg cu diverse, gust de vanilie - ciocolata calda - gust de ghimbir sau scortisoara. Acasa am masina de cafea cu capsule mici.
Marca cafelei este una, modul de pregatire al cafelei este altceva!
Expresso nu este o marca de cafea, ci un mod de pregatire a cafelei, la o masina speciala numita expresor.
Eu prefer cafeaua neagra facut la expresor, marca cafelei fiind Lavazza.
Nici nu stiu ce marca imi place. Iau de la Lidl, B-Cafe si anumite baruri si cafenele.
Acasa mi se pare ca avem Doncafe; e medie, nu buna. Nici Jacobs nu e deosebita.
Ca preparate, mereu imi iau machiato, sau cappuccino, sau cafea cu lapte.
În rarele momente când beau, îmi place cafeaua dallmayr, îndulcită și cu foarte puțin lapte.
Beau 2-3 cafele pe zi, in concentratie mai mica. Nu o beau deodata ci pe parcursul zilei am cana pe birou. Am aparat de facut cafea direct din cafea boabe.
3 in 1 este ness cu lapte si nu mai stiu ce (cred ca zahar). Eu beau cafea naturala. Prefer marci pe tulpina Mocca. Cum este Lavazza oro, de exemplu. Nu imi permit Lavazza, dar ii stiu gustul. In lipsa beau din cele pe tulpina Arabica. De regula, Doncaffe pe rosu. Dar refuz Jacobs. E prea aspra la gust.
Nu beau cafea deloc nu suport cafeaua. Da nici ce cei care o consuma sau bea nu am nimic cu ei.
Sincer, nu as vrea sa par ignorant sau sa atac ideologiile morale si politice ale anumitor oameni, nu fac hate sau ceva, nu sunt impins de intentii rele sa spun asta dar si eu nu am nimic cu cei care beau cafea.