Nu mananc nimic de la fast food si imi place sa-mi gatesc eu toate felurile de ciorbe, supe, tocanite, fripturi, salate si sa le mananc proaspete!
Mie imi plac cartofii prajiti(cred ca e fas-food ), dar si o anumita ciorba radauteana facuta de mama
Mie imi place fff mult vara salata de rosii cu branza, cu ou, cu putin peste si maioneza e o delicatete
Pizza.Este mancarea mea preferata.Si sunt un iubitor de dulciuri, nu le rezist.
Urăsc mâncarea de la fast-food :-]. Păi îmi place supa de găluşte.
spaghete cu zahăr sau cu cheese -.-''!
Urăsc salamul.Yuck! îmi vine să vomit dacă îi simt prezenţa salamului! Cu drag M E L O D Y :]. Kiss u >
Mie imi place supica de pui, salata de rosii si castraveti si ce mi-as dori eu acum sa pap, ar fi niste macaloane cu blanza
Imi place supa cu crutoane si salata orientala.in rest imi plac mai multe feluri de mancare si mai mananc si fast-food dar foarte rar
Supica cu taietei, paghetele =p~, supica de dovlecei, salatele, cartofi scazuti etc.
Imi place sa mananc ciocolata, inghetata, ciorba de urzi(e preferata mea), salata de salata, salata de varza, sarmale, salata beuf/beouf(nu stiu cum se scrie) si etc.
Imi place varietatea, nu doar 2-3 feluri de mancare
Si acum, Symona, repeta dupa mine: d-e-l-i-c-a-t-e-s-a cand e vorba de o mancare buna, speciala. Delicatete este insusirea de a fi delicat
AvalohAlyn întreabă: