anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vouă cum vă place cel mai mult să pregătiți avocado?
Așa simplu e groaznic... happy

39 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Simplu e groaznic daca nu e copt. Altfel... guacamoleeee! https://www.youtube.com/watch?v=sSwaiEYdIgI

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, desigur. E o legatura deosebita intre ele. E ca si cum ai zice nu am fost curios cum sunt blondele, prefer sa *** camile.

| troleibuz a răspuns (pentru Drimmero):

Nu se mananca simplu. Si e greu de ales in asa fel incat sa fie perfect copt. Incearca in salate. Eu niciodata nu mananc un avocado intreg la o masa pentru ca e prea gras. De asta se mananca uneori cu lamaie. Sa taie greata.

| Drimmero a răspuns (pentru troleibuz):

Nu mananc deloc, nu-mi place, nu sunt cu astea, daca vreau fructe am mere, pere, banane pe care le mananc zilnic, luasem doar sa vad de ce e asa laudat si la ce scarba mi-a facut nici ca mai incerc vreodata indiferent de cum e preparat.

| Petre_Ilinca_1998 a răspuns:

Eu il consum asa - avocado, rosii, usturoi si putina zeama de lamaie, fac o pasta si ung pe paine.

| Fatamuntilor a răspuns:

Maioneza!
Tai avocadro in doua, scoti samburele, Apoi scobesti miezul, il pui intr-un bol.Cu o furculita pasezi miezul.Adaugi ulei, mustar zeama de lamaie si procedezi intocmai ca la maioneza clasica.Iese mai pufoasa si mai buna!

| Andruu_6391 a răspuns:

Pisat.Cu sare, piper si ou.
Si cu bilete de rosii

| Onisim10 a răspuns:

Bă, eu sincer sa spun, credeam că se mănâncă la fel că o banană, adică îl desfaci, in cazul lui doar îl speli, și îl mănânci, acum aceasta întrebare mă lăsat un pic plasa.
Avocado, nu prea mi-a plăcut la privire, chiar dacă nu l-am gustat niciodată.
Eu mai mult prefer nuca de cocos(in serios vorbind), ananasul, și alte fructe exotice.
Apropo, daca îți iei o nuca de cocos, nu incerca sa o desfaci simplu, ai dat cu vârful la cuțit în ea, și gata.
Eu cad am luat, a rupt și un cuțit mai mic din cauza ei, are o coaja extrem de tare, mai tare chiar decât la nuci normale.
Are un fel de lapte, incolor, dar dulce și bun.
Are un strat foarte gros in interior alb, care are gust a nuci, extrem de bun și asta.
Eu zic că merita, noi am luat o nuca de cocos cu 3.5 lei.

Întrebări similare