Simplu e groaznic daca nu e copt. Altfel... guacamoleeee! https://www.youtube.com/watch?v=sSwaiEYdIgI
Da, desigur. E o legatura deosebita intre ele. E ca si cum ai zice nu am fost curios cum sunt blondele, prefer sa *** camile.
Eu il consum asa - avocado, rosii, usturoi si putina zeama de lamaie, fac o pasta si ung pe paine.
Maioneza!
Tai avocadro in doua, scoti samburele, Apoi scobesti miezul, il pui intr-un bol.Cu o furculita pasezi miezul.Adaugi ulei, mustar zeama de lamaie si procedezi intocmai ca la maioneza clasica.Iese mai pufoasa si mai buna!
Bă, eu sincer sa spun, credeam că se mănâncă la fel că o banană, adică îl desfaci, in cazul lui doar îl speli, și îl mănânci, acum aceasta întrebare mă lăsat un pic plasa.
Avocado, nu prea mi-a plăcut la privire, chiar dacă nu l-am gustat niciodată.
Eu mai mult prefer nuca de cocos(in serios vorbind), ananasul, și alte fructe exotice.
Apropo, daca îți iei o nuca de cocos, nu incerca sa o desfaci simplu, ai dat cu vârful la cuțit în ea, și gata.
Eu cad am luat, a rupt și un cuțit mai mic din cauza ei, are o coaja extrem de tare, mai tare chiar decât la nuci normale.
Are un fel de lapte, incolor, dar dulce și bun.
Are un strat foarte gros in interior alb, care are gust a nuci, extrem de bun și asta.
Eu zic că merita, noi am luat o nuca de cocos cu 3.5 lei.
anonim_4396 întreabă:
User252426 întreabă:
Radu132ysys întreabă: