anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau ca incepand cu anul 2011 sa ma fac vegetariana cel putin pentru un an.
Ce ar inlocui carnea-consistenta-si-gustoasa?tongue
asa stiu eu cate ceva dar vreau cat mai multe ideeihappy
dau si funda la cel mai complex raspuns:*
nu va chinuiti happy
PS:nu-mi prea place soia sad

8 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Daca nu iti place soia, o sa iti vina foarte greu. Doar soia inlocuieste carnea.

| Contrast a răspuns:

Ia niste idei de-aici, eu mananc de cateva luni la ei... e ok, si ramai uimit cat de bune sunt anumite retete:
Ciorba de burta (fara burta!)
Supa de naut
Cartofi cu linte
Mititei vegetarieni si Hamburgher/ normal fara carne, si ce e ciudat nu folosesc doar soia. Uita-te si la meniurile lor pe zile si afectiuni, dar si la cel din restaurat!

http://www.restvegan.lx.ro/

| katala a răspuns:

Nimic nu poate inlocui carnea! Nici ca gust nici ca si componente nutritive pentru organism. De ce vegetarian? Oamenii au fost creati omnivori, si asa e mai bine pentru ei. Daunatoare sunt excesele! De orice fel; chiar si de vegetale. Daca vrei sa traiesti sanatos poti sa mai raresti carnea (ex: de 2-3 ori pe saptamana), dar nu sa o elimini de tot. Are si ea importanta ei pentru buna functionare a organismului. Hai pa!

| Elena_6988 a răspuns:

Pai stiu eu ca sa nu mananci soia pai salata orientala, rosii umplute sunt multe contacteazama daca vrei mai multe id meu este elena_medisin@yahoo.com pup

| lplostonyou a răspuns:

Cubuletele de soia la pachet, sunt foarte sanatoase si daca stii si cum sa le prepari sunt si gustoase.

| Ciprian271 a răspuns:

Oricum de soia nu iti ziceam eu am un regim bazat in special pe legume datorita faptului ca sunt fotbalist si sunt supravegreat de antrenor. Asa cel mai bine e sa manci multa varza cu lamie sare ulei si otet daca iti place ( otet de mere cu vin ). EU mai mananc cartofi nature cu sare putin unt sau margarina vegetala si patrunjel. Mai bine pe post de gustari mananci fructe sau batoane cu fructe fara lapte a si mai bine iti consulti doctorul ca daca nu stiai noi nu putem tri numai carnivori sau ierbivori suntem dependenti de ambele clase de aia suntem omnivori deci imi pare rau sa iti zic asta, dar creierul tau dupa maxim 3, 4 luni iti va cere obligatoriu carne si te vei trezi ca ai mancat. Si daca ai rezista un an ai slabi 700 grame pe saptamana deci intr-un an ai fii prea slabita sa te mai scoli din pat din cauza insuficientei de grasime eu mai mananc si carne dar rar, dar mananc oricum pestelel si puiul nu prea ingrasa bine pui nu de la fast food sau peste tot de la fast food nu. Gandeste-te bine si daca mai ai intrebari iti voi raspunde cu mare drag. PAAA!