It sugerez omleta asta tai 3 feli de sunca 4 de cascaval si dai prin rozatoare un cartof curatat de sigur pui tigaia pe foc da o tigaie buna sa nu se lipeasca nimic pui cartofu dupa ce l-ai ras dupa sunca care o faci cuburi si cascavalu la fel in timpu ala cat se prajeste cartofu bati 2 oua te uiti la cartof sa vezi daca mai are mult dupa pui cascavalu si ouale in tigaie si amesteci ingredientele tin sa mentionez sa nu pui mult ulei
Daca vrei sa faci mancare sanatoasa, iata niste retete pentru micul dejun:
1.Pui 100 gr kaizer la prajit usor, intr-o tigaie fara ulei. Speli o legatura spanac sau loboda, o toci marisor, amesteci cu 2 oua batute cu un varf sare si pui peste kiazer, la foc mic, tigaia acoperita.Lasi putin sa faca o crusta, apoi intorci omleta.
2.Bati 2 oua cu putina sare(si piper daca iti permite sanatatea),o lingura de lapte sau smantana,tai bucatele mici, jumatate ardei rosu si jumatate ardei verde.Le amesteci si le torni intr-o craticioara fierbinte, unsa cu putin ulei(marga, unt), care la randul ei este pusa intr-o cratita cu apa ce fierbe pe foc.Acoperi cu un capac si la 30 secunde dai cu o lingura pe fundul craticioarei, pentru a se coagula tot oul.
3.Pui fulgi de ovaz(3-4 linguri), muiati intr-o cana de 250gr lapte degresat fierbinte, 1 lingura stafide, 1 plic zahar vanilat.
4.Lapte degresat cu cacao+cereale tarate, fara zahar.
5.Salata de rosii+castraveti+ceapa cu o conserva de peste(sardine,macrou,ton) in suc propriu.Le amesteci, dar nu tare, ca sa nu se piseze pestele.
Eu, sincer, nu prea as manca cereale cu suc de portocale.Prefer portocala, sa o mananc intre mesele principale.