Mie-mi place dulceata de corcodus sau de maciese, in clatite.
Foarte bine merge si dulceata de capsuni, zmeura, mure, afine etc.
Ideea este ca fructele sa fie zdrobite, gemul sa aiba o stare fina, iar gustul sa fie usor dulce-acrisor.
Nu merge dulceata la clatite, sa pui ce anume la clatite? Vad unia spun de smochne de mai stiu eu ce fructe, pai cum pui frate ditai fructu ala in clatita aia?
Unia vorbesc asa se afle in treaba.Singura chestie daca vrei sa folosesti dulceata,este sa dai dulceata prin mixer sa faci totul tercimatunci da vei putea pune in clatita aia.
In rest folosesti doara zeama de la dulceata,adica apa cu zahar , poti folosi ciocolata, nutele sau care mai sunt si poti folosi f bine miere de albine.
Cred ca mierea de albine ar fi numa buna.
Poti face dulceata de caise, dar totu pasta, nu cu jumatati sau fructe intregi.
Daca ai o ducleata de oricare, dao prin mixwer apoi o bagi la clatite.
De ce nu încerci o dulceață de zmeură sau smochine. Sunt foarte bune, a făcut mama cu bunica mea. Sunt uimitoare, mai ales cea de zmeură.
Sunt delicioase, ambele...
În ce privește zmeura... a cam trecut sezonul fructelor de pădure, doar dacă cumpără dulceață la borcan, de-a gata, din comerț.
Acum, pentru @caste:
Dulceață de gutui, de prune, mere...
Poți căuta in comerț si dulceață de trandafiri (e super bună!). Ori de vișine
(e acrișoară)...
Uite și aici niște idei:
https://www.revistaioana.ro/......a-aceasta/
Si cum pui dulceata aia de smochine in clatite? Doara sa faci asa ca o pasta,trebuie sa stii ce este aia dulceata si cei aia alte alea Dulceata este cea la care se vad fructele folosite,jumatati,sferturi, bucati mai mari in general de fructe, uneori si fructul intreg, asa cum e la smochine.
Daca stii cat de mare este o smochina, zii cum o pui in clatita?
Omu voia sa stie ce ar fi bun sa puna la clatite, nu ce dulceata a facut bunica sau ce plac unora.
anonim_4396 întreabă:
Ciubotaru28Mirela întreabă: