Ma gandesc ca esti mai putin experimentat in ale gatitului.
Iti dau o reteta pentru incepatori.Adica cu felii de paine in loc de aluat.
Deci.Inmoi felii de paine in lapte (de preferat toast pentru ca sunt patrate si sunt usor de asezat in tava). Merge cea dela aragaz.
Vezi ce ai prin frigider (salam,costita,sunca,carnati, ciuperci, poate chiar si resturi de friptura ), Le prajesti usor, avand grija sa nu le usuci. Cand sunt facute le rastoni pe feliile de paine, avand grija sa le distribui uniform.Dai la cuptorul incalzit dinainte pentru 10 -15 minute..Intre timp bati 3-4 oua, in care pui sare/piper si torni si torni prepa si mai pui la cuptor 4-5 minute.Scoti si mai pui 200 gr branza tare si mai lasi pana se gratiteza.
Sa ai pofta si succes!
Gigiku întreabă:
Dana_plescau întreabă:
Idkidk întreabă: