Bună!
Vezi la linkul :
http://www.bucataras.ro/retete/negresa-de-post-2-67380.html
În principiu, poţi folosi ORICE reţetă de pe net; doar că, în loc de gem/dulceaţă pui : cremă Finetti de post, ciocolată de post topită, margarină, apă, ulei, unt de arahide, etc.
Toate cele bune.
Ingrediente - NEGRESA
4-5 oua, 1 ceasca zahar, 1 ceasca ulei, 1 ceasca lapte, 2 cani faina, 1 praf de copt,cacao,nuci sau alune pisate,zahar pudra
Mod de preparare - NEGRESA
Se bat albusurilecu zaharul,dupa care se adauga treptet galbenusurile,uleiul,laptele, praful de copt si faina in ploaie.Se amesteca bine pana ce se incorporeaza toate ingredientele apoi se adauga cacaua.Se unge o tava cu ulei, se toarna compozitia si se introduce in cuptorul incins timp de 20-30 minute.Cand este gata se scoate se presara deasupre nucile pisate sau alunile si se pudreaza cu zahar pudra.
Timp de preparare: 50 minute minute
anonim_4396 întreabă:
PulbereDeStea întreabă: