Si mama a comandat anul trecut e buna tigaia carnea are un gust mai bun dar nu imi place cum face cartofii prajiti si oualele in rest nu am nimic de comentat.
Cu siguranta se plateste livrarea. Si eu as spune mai bine sa o cauti/cautati prin magazine si sa o cumperi/cumparati pentru ca la teleshoping sunt mult mai scumpe
Da! se plateste taxa pentru livrare acasa! mai... nu e asa de tare cum spun cei din reclama dar e mai buna ca tigaia normala in sensul ca pentru orice ai gati in ea pui doar o picatura de ulei!
Din cate am auzit de la prieteni nu este asa de stralucita. Trebuie sa pui macar putin ulei ca sa fie ceva de capul mancarii ce o gatesti in ea. Si eu ma gandeam sa achizitionez una, dar sunt in dubii. Ma incanta tigaile Delimano.
Eu am luat de mult si o fost o taxa micuta dar nu mai stiu de cat. Impresia mea este ca e foarte buna si te ajuta mult in bucatarie mai ales daca esti genul de persoana care gateste mereu. Singurul dezavantaj e ca trebuie sa porti manusi cand pui mana pe tigaie ca te poti arde rau Sper ca te-am ajutat, pa, pa!