Daca soliciti, probabil vor trimite si o echipa montatoare, contra cost.
Mobilierele insa sunt insotite de ghid tiparit pentru montare, cu ajutorul caruia aproape oricine il poate monta.
Daca nu te descurci singura, poti apela la un vecin, prieten sau alta persoana priceputa.
Da, de ce anume am nevoie pentru a.l monta singura? Bormașină?
De regula, la asemenea mobilier "prefabricat" n-ar trebui sa fie necesar mai mult de surubelnita cu varf stea si cu varf plat, eventual chei fixe sau chei imbus.
Totusi, am intalnit si mobilier la care am fost nevoit sa mai cumpar suruburi de lemn si sa folosesc masina de gaurit-filetat, fiindca "au uitat" sa monteze unele piulite, dar am intalnit si raft la care am fost nevoit sa improvizez dopuri de lemn ("sculptat" din coada de matura ), pentru care sa mai dau si o gaura (a lipsit si acela) + doua coltare metalice de intarire si suruburile de lemn aferente.
Nu sunt deficiente mari, dar sunt enervante daca apar...
Iti poti da seama doar cand incepi sa montezi piesele laolalta.
In general e nevoie de 1 cheie(in funcție de tipul șuruburilor. Hexagonale, stea) și o șurubelnița, la fel, linie sau cruce, de la caz la caz. Daca ar fi fost un bufet micuț, o etajera, sau o comoda pentru pantofi, ar fi fost floare la ureche sa îl montezi singura. Însă și un pat " îl dai gata" cu putina atenție și îndemânare.
Eu am patit cu cei de la Dedeman. Au un meserias neoficial care-ti vine acasa si-ti cere pretul aproape cat pretul produsului. Am luat un cuier cu oglinda si rafturi pentru pantofi. A costat 350 lei si ala vroia 250 lei.
Da, cunosc politica celor de la Dedeman...
Trebuie sa discuti cu ei avand in vedere acest aspect.
Mai simplu poti suna la ei.