Daca vrei sa le combini pe toate, atunci incearca sa iei pizza margherita (sau neamuri de genul acesta). Poti sa spui ca ai o alergie sau ma rog o scuza de genul acesta si doctorul ti-a recomandat sa nu mai mananci mezeluri si din acest motiv nu vrei sa risti si nu mai mananci carne, macar pana iti trece problema.
Zici si tu din timp sa dea comanda la una fara carne, sau te abtii de la pizza
BomboanaFericita, ca vrei sa devii lacto-ovo-vegetariana e OK, dar de ce te iei de Jupiterieni, nu inteleg. Astia sunt normali, ia-te de Saturnieni care sunt scartani, de Neptunieni. Stai, Neptunienii sunt vegetarieni, astia nu ar pune gura pe o bucata de carne nici daca le-ar cadea un asteroid in cap.
-inevitabil este pizza-inevitabil are carne-inevitabil va fi bine :)
http://www.youtube.com/watch?v=6cKknBmfmK8&feature=kp
Eu sunt lacto-ovo-vegetariana de cand m-am nascut, niciodata nu am mancat carne nu-ti fa griji, nu o sa pari aterizata de pe Jupiter, chiar daca unii o sa te mai intrebe cu ce traiesti daca nu mananci carne. Eu cand merg la o petrecere cu prietenii se gaseste intotdeauna o pizza vegetariana sau un alt fel de mancare fara carne, daca le spui dinainte ca nu mananci carne, se rezolva.
Eu as putea spune ca sunt lacto ovo vegetarian fiindca nu mananc carne findca nu imi place si prietenii tai ar trebui sa inteleaga asta desi acum si eu daca e sa comand pizza si are cateva bucatele de sunca pe ea mananc ca nu oi murii si nu cred ca este asa o mare problema ca mai mananci o cantitate asa mica rare ori mai ales ca, corpul uman are nevoie de proteina animala care se ia din carne deci cred ca poti manca o felie de pofta si eventual sa mai dai la o parte din carne
Spune ca nu doresti, ca ai mancat de acasa si ca nu te simtit bine sau pur si simplu nu iti place! Sper ca am fost de ajutor! :*
Pune in pizza pe carne o faci:cascaval, rosii, masline.sos de rosii si ardei. Si eu sunt ovolactovegetariana. E excelenta combinatia pe care ti-am spus-o
Nu este o rusine sa le spui ca esti vegetariana, cine considera ca ai fi dupa Jupiter, cu siguranta el sau ea sunt veniti de pe pluto (care a fost si sters din lista planetelor