Ingrediente prajitura cu mere :
* faina 100 gr.
* zahar
* margarina 60 gr.
* trei mere
* scortisoara
Modul de preparare:
Prajitura cu Mere – Amestecati pentru cateva minute faina, margarina si zaharul (jumatate de ligura). Se adauga merele curatate si feliate pe fundul formei, se presara zaharul (o lingura), scortisoara si aluatul. Se coace prajitura la 225 de grade C pana cand se inmoaie merele, iar aluatul devine brun deschis (aprox. 20 de min.)
Buna!
Fa un tort de biscuiti. Iti trebuie:
1 kg biscuiti
crema de care vrei
sirop pentru insiropat biscuitii.
Tii biscuitii putin in sirop, dupa care ii asezi pe o tava, intinzi un strat de crema,, ai pui un rand de biscuiti si tot asa. Decorezi cum vrei. Pofta buna!
Http://casutalaurei.blogspot.com/2010/01/budinca-de-gris.html Budinca de gris cu lapte peste :x cam in 15 min ii gata si foarte buna;)
Să faci o prăjitură este muncă, mai bine să faci o salată de fructe cu ceva zahăr!
Iei diverse fructe, le scoți sâmburii, le tai cubulețe /bucățele mici și le amesteci între ele și apoi cu ceva zahăr (tos sau mai bine pudră), dai la rece. Dacă ai frișcă sau smântâna poți pune deasupra!
Buna ai putea sa faci salam de biscuiti si nu trebuie nici fierbere, nici cuptor, cumperi un kg de biscuiti, cacao, stafide s-au rahat, daca ai mez de nuca e si mai bine, si fulgi de cocos s-au miez de nuca macinat, prepararea e foarte simpla, zdrobesti biscuitii, faci un sirop din apa, lapte, compot ce vrei tu, si zahar, adaugi esente, coaja de portocala rasa daca ai, la cantitatea de biscuiti iti trebuie cam 400 de gr apa(sirop) adaugi acest sirop in biscuiti faramati, si lasi sa se moaie, dar vezi sa nu se moaie de tot, se pot lasa si bucatele mici de biscuiti, intelegi?, dupa ce ai facut aceasta compozitie, adaugi 2 linguri cacao, stafide s-au bucatele mici de rahat, si esentele, dupa ce ai amestecat toate astea, sa ai ciolofan pregatit, tai bucati de ciolofan, si pui compozitie pe ciolofan ( daca ai hartie de pergament poti sa o pui in tava de chek si o presezi bine si apoi o dai la rece) cat sa rulezi un baton mai marisor in forma de salam, le dai la rece, apoi tai bucati si le dai prin nuca de cocos s-au nuca pisata ce ai tu, sunt ingrediente multe, dar nu e complicat deloc, papa si succes ast sa ne servesti daca ai forma de bradut poti face si braduti, din acelasi aluat
anonim_4396 întreabă:
ReGaL007 întreabă: