| AdriAdrianaAdri a întrebat:

Vreau sa fac un tort pe care vreau sa-l pun pe un gratar si sa-l invelesc pe tot cu crema de ciocolata.Problema este ca daca tortul este insiropat nu se va rupe? Funda:*
Scuzati categoria nu stiu daca e bunahappy

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dar de ce nu il pui pe un platou? e posibil sa se rupa blatul daca e insiropat

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DEPINDE cum îl aşezi pe grătar şi cum îl iei de acolo după aceea!

Preferabil să-l aşezi neînsiropat pe grătar, apoi să-l însiropezi, apoi să-l înveleşti în ciocolată şi abia după ce se răceşte ciocolata să-l iei cu mare GRIJĂ de pe grătar şi să-l aşezi pe un platou.
Când îl vei ridica de pe grătar, va trebui să foloseşti 2-3 palete mai mari ( sau o "planşetă" subţire ) pe care să le introduci sub tort ( distribuite simetric pentru a susţine greutatea acestuia şi a preveni ruperea )...


Toate cele bune.

| kar1GaNNN a răspuns:

Daca e moale blatul ( insiropat ) se poate rupe, pune-l pe o tava happy

| Mihaela1964 a răspuns:

E posibil sa se rupa, fie cand il pui, fie cand il vei ridica de-acolo. Mult mai bine e sa-l ornezi direct pe platoul de pe care va fi servit.