| delia_6094 a întrebat:

Vreau sa gatesc ceva. Ceva dulce.Hmmm..ceva sa contina mere.
Aveeti idei? Dau funda.Mersi anticipat puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
21 răspunsuri:
| SunnyDay88 a răspuns:

O tarta de mere. ar fi delicioasa/la mine in casa sunt adorate si mancare in juma de ora.

pui la topit zahar ars in vasul in care faci tarta. dupa ce se topeste in insiri uniformi pe fundul vasului. dupa ce se raceste pui merele si deasupra blatul din oua batute spuma cu zahar apoi faina.

| DeeaVonP a răspuns:

Prajitura cu mere. Ai reteta pe internet, e un desert delicios...Cu mere mai este si tarta. funda?

| B343 a răspuns:

Ceva usor?
E super simpla si eu o fac mereu :)
http://www.caietulcuretete.com/2010/05/prajitura-cu-mere-si-biscuiti.html
Are un gust delicios :P

| Kypy2013 a răspuns:

Placinta cu mere!

| LauraEU a răspuns:

Mere coapte cu caramel sau ciocolata, prajitura cu mere, tarta cu mere, compot de mere....doar iedeile astea mi-au venit acum in minte dar sper ca te-am ajutat happy

| August99 a răspuns:

Chec cu mere si ciocolata pe deasupra

| Nyannn a răspuns:

Mere la cuptor cu scortisoara. happy

| ExiT90 a răspuns:

Placinta, compot sau placinta de mere. Numai bine!

| Mazal a răspuns:

rolling on the floorPlacinta cu mererolling on the floor

| Park1Suin a răspuns:

Strudel cu mere

mira
| mira a răspuns:

Pe Cofeturi.ro gasesti o reteta interesanta de prajitura cu mere fara aluat.Eu am probat-o. Poti incerca si mere gratinate.Topesti o lingurita de unt si o lingura de zahar intr-o tigaie neaderenta.Cojesti merele si la tai felii sau cubulete.Le pui in tigaie, adaugi scortisoara si le lasi sa se moaie si sa se rumeneasca usor.Se pot manca, daca vrei, cu frisca.

| Gabriella98 a răspuns:

Ai putea face crema de zahar ars iar apoi sa o pui ca topping pe merele coaptewinking funda? big grin

| Enake a răspuns:

Buna.Pai,in primul rand,folosesteti imaginatia! E ceva gen ca la Master Chef,cand juratii zic sa faca participantii ceva cu un ou,daca noi de la televizor ne gandim "ce sa facem cu un amarat de ou incat sa fie master?",ei,asa trebuie sa faci si tu! Eu nu stiu prea multe,dar,tarta cu mere,prajitura cu mere,placinta cu mere, salata de mere? nu am incercat, dar mi-am imaginat, sau salata cu alte fructe si sa contina mai multe mere, hmm...mere glazurate love struck cam atat stiu... Funda te rog?happy App:Retetele le poti gasi si pe internet happy

| Stalievus a răspuns:

Pei, Eu as face clatite, chec, tarta cu mere, crema de zahar ars, budinca, spuma de capsuni. Torturi si altele. Cauta si tu pe internet. Ca doar esti deliawinking. Te respectwinking

| mary4048 a răspuns:

Iti dau reteta mea personala de prajitura cu mere....aluatul din 2 oua, 1 cana zahar, le bati bine pana se topeste zaharul, 1 cana de ulei, 1 cana de lapte, 1 plic praf de copt si faina cat cuprinde.Compozitia sa fie de consistenta aluatului de chec.Merele se pregatesc ca pentru placinta..rase si calite cu zahar si scortiosoara.In tava unsa si tapetata cu faina torni 3 sferturi din compozitie dupa care pui uniform merele..desupra pui restul aluatului, chiar daca nu se acopera toata suprafata nu-ti face griji...da tava la cuptor pana se rumeneste. Pudreaza cu zahar! E foarte frageda si poate fi pastrata in aceasta stare mai multe zile. Pofta buna!

| ingerulpazitor a răspuns:

Buna!
Placinta bunici:- Placinta cu mere
-Prajitura turnata cu mere
Ori cum eu iti dau un link:
http://retete.flu.ro/retete-recomandate/prajitura-cu-mere-rase/

| Ione13 a răspuns:

Branzoaica cu mere, linzer cu mere coca cu mere

| JokerHoker a răspuns:

Extrem de simplu este sa faci zahar ars, merele sa dai prin zahar ars, apoi sa le pui la cuptor 22-30 de min la temperatura ridicata

| looredanaa93 a răspuns:

Eu am gasit aici
https://deprajituri.cabanova.com

Arata foarte bine