Multe salate de cruditati. Orice combinatie este buna, dar daca pui si salata verde in fiecare salata este bine. Dimineata razi 1-2 oua peste salata, la pranz pui un gratar de pui sau pui(curcan) fiert peste salata, iar seara branza de vaci sau telemea slaba peste salata. Poti pune si o lingura de ulei de masline. Intr-o luna, pierzi garantat 4-6 kg. Bineinteles ca faci si miscare sau mers alert. Succes.
Mergi cu supa de varza si in ea alte legume, fara sare, in fiecare zi...salata de dovlecei fierti, scursi bine, amestecati cu ulei de masline si cu putina ceapa tocata... in fiecare zi 2 linguri de tarate de grau inmuiate in iaurt si mancate dupa ce se umfla, nu-ti mai trebuie mancare...foloseste ulei de masline la orice mancare dar sa fie extravirgin, fara bauturi alcoolice sau carbogazoase... orez fiert sau hrisca macar o data pe saptamana...fructe multe... o salata buna varza rosie cu alba, morcovi, telina, ardei si salata verde toate amestecate este foarte satioasa... fa-ti un dressing pentru toate salatele si anume 1 cescuta cu zeama de lamaie, poti pune si putina sare cu 4 cescute ulei extravirgin, pui compozitia intr-o sticla de plastic o zbati bine si pui pe salate, pe orezul fiert, pe hrisca fiarta, peste pestele pangasius, se pastreaza mult timp dar inainte de folosire amesteci din nou continutul sticlei.
Fara nicio suparare eu daca as manca regimul propus de "Oliana", garantat intr-o luna as pune 4 -6 kg pe mine...regimul se tine si in functie de particularitatile metabolismului fiecarei persoane...vai, sa mananc timp de o luna cate 2 oua in fiecare dimineata? Abia daca mananc in aceasta perioada 2 bucati. Tu incearca si ce ti-am spus eu combinat cu "Oliana", dar zic sa renunti la carne si sa mananci inca 2 linguri de tarate cu iaurt. Hrisca gasesti in supermarket, o coci putin pe fundul tigaii apoi o clatesti cu apa, o pui inapoi in tigaie, torni apa peste ea cu un deget mai mult decat hrisca, o dai la fiert la foc foarte mic si va fierbe incet...cantitati, incepe cu o cana de apa pentru ca va creste la fiert, dupa aceea iti faci cat vrei, renunta si la telemea, mananca multa branza de vaci. Taratele de grau iti vor tine loc de paine, cerne-le inainte de folosire si pastreaza-le intr-un borcan cu capac. As vrea sa-mi dai un semn ca ai citit recomandarile mele. Cu bine.
Supe si ciorbe fara grasimi ...la felul doi carne doar fiarta sau pregatita la gratar...doar bucati degresate...
Mancarea gatita nu ingrasa astfel: daca manaci neregulat - adica NU zi de zi la aceleasi ore, FARA paine, si daca are in compozitia ei cat mai putine grasimi ( ulei, smantana, carne... ) si fainoase ( paste, sosuri cu faina, si tot ce inseamna... ) Poti gati mazare, pilaf de orez ( asta nu ingrasa! ), tocana de legume, sau musaca de legume, supe f gustoase, salate faine de asemenea. De exemplu ceva bun suna cam asa, pentru mine, si poti incerca: intr-o tigaie tip Tefal pui putin ulei de masline si pregatesti ardei gras, rosii, dovlecel, vanata. Le speli toate, le cureti, le tai coaja la dovlecel si vanata, si apoi le tai bucati mai mici sau mai mari... Le pui in uleiul incins si le calesti, cum ar veni. Le faci cat de mult iti plac tie, mai crude, sau mai prajite putin. Pui si putina apa acolo, dar putina, si cand ti se pare ok le pui in farfurie. In farfurie poti pune putin otet balsamic (italienesc ) si condimente ce iti place, cu usturoi si marar sunt bune de asemenea... Astea poti sa le mananci cu ceva peshte ( la cuptor, sau fiert simplu de tot... alegi! ). Nu sunt lacto - ovo vegetariana, dar in ultima vreme am inceput sa consum din ce in ce mai putina carne... Spor! si Pofta!
Poti incerca orez cu legume, piure (sau cartofi fierti) cu gratar, poti opta si pentru porumb fiert ca este sezonul lor, mancarea gatita care sa nu ingrasa nu prea este poti incerca salata cu pui sau salate de fructe
Am slabit 24 kg in 5 luni mancand pe saturate, si chiar mancare gatita. Ciorbita de vaca fara sare cu multe legume fara paste fainoase si fara cartofi. Multa branza dietetica amestecata cu iaurt dietetic cate un castron seara care e f satioasa si gustoasa. Carne fripta si multe legume.