Buna! langa aragaz cu un ochi aprins, ori incalzesti o cratita cu apa si dupa ce fierbe, opresti focul si pui lighenasul deasupra cratitei...
mult succes!
Undeva la caldura. Langa un calorifer, sau nu stiu. Si sa fie invelit in multe prosoape\paturi. Spor
Chiar daca sunt dj cred ca te pot ajuta:-)).Pui aluatu la caldura cu un prosop umed peste el pana isi dubleaza cantitatea.
Daca stai la bloc si ai calorifer pune oala acoperita cu un prosop pe calorifer. Daca stai la tara pune`l langa soba. undeva la caldura
Pui aluatul într-un caston mare, îl acoperi cu un prosop şi îl pui undeva la căldură.
Lasi aluatul sa creasca in voia lui la temperatura camerei.Il lasi pe masa in bucatarie.Pui un prosop peste el.Intr-o ora creste ca iese afara din castron.Eu asa fac si imi ies foarte bune gogosile si pufoase.