Da, stiu ca unele au gust diferit; faci cum vrei.
Daca vrei sa faci blatul din piscoturi eu cred ca exista o sansa destul de mare sa se destrame, dar daca ai mare grija iti va iesi bine.
Buna! e mai simplu sa cumperi un blat, creme la plic si tortul e gata in jumatate de ora, il ornezi cum vrei tu..si nu ai cum sa dai gres...
O zi minunata si mult succes
Îti voi oferi eu o reteta delicioasă de tort. Dar numai peste cateva ore, acum ma grabesc sa ajung in orasul meu.
Este şi avantajos, şi mai uşor.Îţi dau următoarea reţeta, cu o singura observaţie(pişcoturile trebuie însiropate foarte puţin), în rest, poţi respecta reţeta întocmai.Succes!
http://www.gustos.ro/retete-culinare/tiramisu-din-piscoturi.html
Este si asta o idee, dar parca blatul acela nu are acelasi gust...
Da, stiu ca unele au gust diferit; faci cum vrei.
Daca vrei sa faci blatul din piscoturi eu cred ca exista o sansa destul de mare sa se destrame, dar daca ai mare grija iti va iesi bine.
Hmm piscoturi merge, dar nu am facut vreodata, eu am o reteta de un blat super usor de facut : 3 oua se bat cu 120g de zahar, se bat pana devin pufoase, se pune faina 100 g si 20 g unt topit si se amesteca usor, se baga la cuptor pentru 20 de min la 150 grade si that's it
Incearca cu blaturi de alea cumparate din magazin si inainte sa pui frisca sau ce vrei sa pui in tort insiropeaza blatul ca sa fie mai moale si sa aiba un gust mai placut.deci pui prima foaie de blat insiropezi dupa pui compozitia si tot asa