Bunaaaa
Dupa fața ta,nu arati a grăsană. Parerea mea e ca nu ai nevoie de o dieta ci de un stil de viata sanatos:X (Suna atat de plictisitor,stiu) Trebuie doar sa excluzi din alimentatia ta anumite alimentte si va fi totul ok.
Deci spune NU:
-painii,fainoaselor,produselor de patiserie,pastelor
-dulciurilor, zaharului, prajelilor. fast-food
-bauturilor din comert
Spune DA
-fructelor, legumelor
-apa (multa) ceai, suc de fructe natural
-carne slaba (peste pui) si alte chestii sanatoase.
Dimineata ai sansa sa..papi ceva mai mult, ti-as recomanda sa ai un mic dejun consistent, cina ar trebui sa fie slaba in grasimi. Poti de exemplu sa iti faci o salata mare si sa o servesti alaturi de ceva carnita la gratar, in loc de dulciuri papa un fruct, in loc sa rontai la televizor/pc bea niste apa/suc/ceai!
Ps: si eu tin dieta, sa ma anunti daca ai progresat :*
Pai nu sunt grasana. xD Am 53 kg si 1, 67. Si vreau sa am 50kg. :3
Mersi mult! >
Bună!
La vârsta ta NU se ţin diete ( de nici un fel ), ci se face multă mişcare/sport ( preferabil, la sală, zilnic ), te abţi de la dulciuri, mănânci mai puţin ( cantitativ ), NU cinezi după ora 19 şi DOAR ceva "uşor" seara, mănânci DOAR pâine NEAGRĂ ( sau de secară ) şi foarte PUŢINĂ, etc.
Alegi alimente care au mai puţine calorii/zilnic ( pentru a scădea consumul zilnic de calorii ) - vezi tabelele de la linkul :
http://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/
http://www.fitness-god.ro/tabel_valoric_alimente.php
Toate cele bune.
De toate si orice de la fructe, legume, lactate, seminte si pana la carne. Dar gatite cum trebuie, fara grasime sau ulei, fara prajeli si mancata fara paine. Apa sau suc natural bei doar dupa ce mananci, nu in timpul mesei.
Daca ai kilograme din belsug, renunta si la pastele fainoase si produse de patiserie pe baza de faina de grau.
Nota : sportul face parte din dieta!
Poi depinde ce dieta vrei sa tii..Sunt mai multe tipuri: de slabire, de ingrasare... Uite aici un site http://diete.kudika.ro/ :*
Recomandarea mea e sa mergi la un medic nutritionist, care in urma unor intrebari si a unor teste iti va recomanda ce sa mananci si ce nu.
Nu uita, ce a mers pentru altii poate sa nu mearga in cazul tau, sau chiar sa iti faca rau. Deci mergi la medic si urmeaza sfatul lui.
Vreau sa pierd doar 3 kg, nu cred ca am nevoie sa merg la medic.__.
Eu te-as recomanda asa : dimineata cand te trezesti bea o cana cu apa! (mereu) aceasta ajuta stomacul sa nu se inbolnaveasca, apoi dimineata mananca ceva usor gen (ou fiert, sandwitch etc.) apoi la pranz incearca sa mananci dar sa nu te saturi poti manca chiar mancare gatita iar seara eu iti recomand doar salata ! cel mai important e sa ai doar 3 mese principale si sa nu ai gustari intre mese! iar cina inseamna intre orele 5-6! apoi tot la fel de importante sunt exercitiile fizice! eu iti recomand alergatul! dar toate exercitiile de orice gen sunt bune exemplu: dansul, saritul corzi (elasticului) sau chiar plimbatul ! cel putin 30 minute!
sper ca te-am ajutat :*!
+ flaminzirea dupa ora 6 nu ajuta, maninci cu 3-4 ore inainte de somn.
dietele care tin 1-2 saptamini dau citeva kg jos, dar apoi dupa intrerupere revin si cu bonusuri
alergatul de dimineata si asezarile ajuta la slabit
succes!
Si dieta cu orez fiert ( nu dulce ) ajuta la slabire.
Intr-o luna-doua ))
sfdasfasd întreabă: