| XnameX a întrebat:

Vreau si eu o reteta cum sa fac spaghete simple adica gen cum le pun la apa cat le las etc. e prima oara cand vreau sa fac pentru ca am o poftaaa
dau funda daca imi ies

Răspuns Câştigător
| WarriorCat a răspuns:

Buna.

Cauta pe youtube Jamila Cuisine paste.
Are o reteta foarte detaliata.
Nu pot sa dau link, sunt pe tableta, scuze!

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Scrie mare si clar pe punga

| Fatamuntilor a răspuns:

Pui spaghetele in apa care a FIERT cu sare si putin ulei.Le lasi sa fiarba maxim 5 minute, avand grija sa le mestici mereu.Le lasi maxim 10 -15 minute.Le strecori, apoi faci sosul dorit.

| Aimee33 a răspuns:

Iti recomand "JamilaCuisine" si "LaLena". De aici ma inspir eu cand gatesc ceva.

| madalinfindrihan a răspuns:

Scrie si pe pachet, punga etc dar ca sa stii le poti lasa 30 minute la fiert

| Argelean a răspuns:

Salut! Uite incearca http://www.culinar.ro/......7/4/27451/ e o reteta foarte simpla. Pofta buna!

| Gabi_Poteoc_1992 a răspuns:

Scrie pe pachet cat timp trebuie fierte si de pus le pui la fiert intr-o oala mai inalta si le acoperi cu un capac chiar daca nu le acopera apa nu e o problema....Si iti recomand sa pui spaghetele peste sos in tiagaia in care faci sosul si sa lel asi 2 min sa mai fiarba cu sosul

| XnameX explică (pentru Gabi_Poteoc_1992):

Am citit pe pachet si scrie cum le fierbi dar eu vreau apoi sa le mananc cu ketchup. dupa ce le fierb le mai fac ceva? ..parca sa zic ca am vazut o pe mami ca punea ulei si le mai fierbea nu stiu cum. faza e ca nu vreau sa o intreb pe ea ca vreau sa ii fac surpriza