Pai iti trebuie zahar si albus de ou.Le bati bine bine, pana se topeste zaharul.Deci la 3 albusuri iti trebuie vreo 150 de grame de zahar. Dupa ce le-ai batut bine,iei o tava,pui o hartie de aia de bucatarie(pergament), daca nu ai poti sa pui si pe folie de aluminiu(dar nu e prea indicat ca e cancerigen, dar merge), pui cu lingurita frumos asa, sau cu un posh ca sa iasa mai frumoase(motzate )lol)(ca bucataria e o arta, nu?).Si le dai la cuptoreanu' vreo 40 de minute la foc mic(nu chiar mic, cam 120-130 de grade celsius, cuptorul incins un pic in prealabil, ca daca nu e incins se lipesc de hartie si le scoti greu, asa daca e incins le ia din start calumea, si nu o sa ai probleme). Deci e foarte simplu.Bon apetit! Bafto dello deloooo!
Da mersi . de care hartie? Poate sa fie coala dinaia alba? si ung tava cu ulei apoi asez coala
Nu trebuie sa pui ulei, neaparat, daca ai hartie buna.Hartia se numeste hartie pergament, nu e scumpa se gaseste in toate super-marketurile si toate pietele, dar nu dai gres cu ea!
Timp de preparare:
1 ora si 5 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
3 albusuri,
1 dl (88 g) zahar.
Mod de preparare:
Albusurile se pun intr-un castron foarte curat (fara pic de grasime). Se adauga circa 1/3 din cantitatea de zahar si se bate cu telul pina se face spuma tare. Se amesteca restul de zahar, usor.
Se fac gramajoare cu lingurita sau cornetul pe tava unsa sau pe hirtie pergament. Se coc la 125 grade C, timp de 45 minute.
Reteta asta ai luat-o de pe www.gustos.ro...hotomanuleeee! Fata vrea o retea simpla si de la cineva care a mai facut. Spre exemplu, eu am mai facut retea asta, si i-am si dat retea mea, in stil usor si simplu de facut!
Reteta ta este identica cu a mea, si sa stii ca am mai facut si eu reteta asta....Deci nu te mai da tu destept...
Apropo, si ce daca am luat-o de pe www.gustos.ro? Am cautat pe google "retete de bezele"...Care-i problema ta?
Stai lin,nervosule ca nu e nici o problema.dar ziceam si eu asa,***, ca daca vroia sa caute pe google reteta de bezele, putea sa faca si ea chestia asta, dar ea a vrut o reteta simpla si de la cineva cunoscator! Macar reproduceai si tu cu cuvintele tale, ca sa nu stie lumea, nu doar copy/paste...ca asa e cel mai usor.In fine, am observat ca sunt multi pe site-ul asta, care nici nu-i inteleg existenta. Punct(si cred ca cu asta am zis tot).