Ingrediente
13 ciuperci mari
cateva fire de patrunjel
cateva fire de marar
1 catel usturoi
1/4 lingurita sare
1/2 lingurita boia
1/2 lingurita piper
putin ulei
Preparare
Se spala ciupercile si apoi se usuca cu servetele de hartie. Scoateti coditele.
Asezati 10 ciuperci in tava cu fata in jos si dati la cuptor la 220C pentru 10 minute. Scurgeti sucul lasat de ciuperci din tava si intorceti ciupercile cu fata in sus.
* acest pas face ca ciupercile sa nu devina prea apoase; sau puteti adauga putin pesment in compozitie sa absoarba sucul.
Tocati marunt coditele plus restul de 3 ciuperci si le amestecati cu verdeturile tocate, usturoiul strivit si condimente.
Umplete palarioarele ciupercilor din tava cu amestecul de mai sus.
Stropiti cu putin ulei ciupercile.
Dati la cuptor la 220C pentru 15 - 20 minute.
Serviti calde cu mujdei de usturoi si paine prajita.
pofta buna!