| gianinutza007 a întrebat:

Zice-ti-mi si mie retete de prajituri care nu-se fac prin coacere. Dalea gen tiramisu, salam de biscuiti etc pls:*

5 răspunsuri:
| gabriela_7862 a răspuns:

Draga mea, in comert se gasesc cutii care contin absolut tot ce-ti trebuie pentru realizarea unei prajituri si majoritatea se fac la rece. ti le recomand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lenea cucoanei:
1 pachet fulgi de orez; 1 tabla de unt; 4-5 linguri de miere; 5-6 cuburi de rahat taiat cuburi mici; nuci taiate si prajite - dupa gust; o mana de stafide; 2-3 linguri de cacao; susan prajit usor sau nuca de cocos.
- Topesti untul (sau o margarina Rama), fara sa se infierbante, iei de pe foc si pui cacao, fulgii de orez si, apoi toate celelalte ingrediente. Le amesteci bine si pui acest amestec intr-o tava, sau forma lunga de chec nu prea inalta, sau rulezi in folie. Important este sa tasezi bine amestecul sa nu ramana goluri. Tapetezi tava/folia cu susan sau cu nuca de cocos si, presari si pe deasupra. Pui la frigider 2-3 ore sa se patrunda toate ingredientele si sa se intareasca untul si, tai bucati, patrate, rotunde, etc. dupa forma in care este pusa prajitura. Este nemaipomenit de buna! happy

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Bombe, rafaelo sau ciocolata de casă nu necesită coacere.

| mihaicaulea a răspuns:

Te invat cum sa faci un crosant. Iei un colt de paine putin scobit, pui un gem bun din frigider, unt sau margarina dupa preferinte si-l pui la microunde. Il pui intr-o punguliţă de unica folosinta (transparenta), iei un servetel si-l mananci cald in fata televizorului. E util caci mananci ceva dulce si rapid, gem si margarina fara intinsul plictisitor pe paine. big grin (sper sa nu te fi deranjat sfatul, insa eu mai fac asta din cand in cand)winking