Foarte scumpe...mai ales ca sunt rochii de gala. te-ar putea ajunge 10. 000-15. 000 de euro una singura
Pai...prima costa in jur de vreo 300-400roni
Si al2-le costa cam in jur de 600-700roni.Dece sunt foarte scumpe.Mai bine iti faci tu una. Bine iteles, daca stii sa faci. Cunosc o fata care si-a facut o rochita singura si e minunata.Nici la magazin si la super marcheturi nu gasesti asemenea rochita cuma facut fata aceea.De fapt este verisoara mea.Bafta
Depinde de la ce dizain apartine. Oricum cu siguranta sunt foarte scumpe. Mie imi plac posetutele si rochiile chiar sunt superbe
Corinne
Omg, cred ca daca mi-as vinde casa si as baga cateva masini la fier vechi as avea bani sa-ti fac cadou de ziua ta o rochie d.asta
glumesc
Banuiesc ca-s f scumpe...
Pai eu pe prima a-si da si 10. 000 cred(adica e dior si pot sa fie si pietre pretioase) iar pe a doua a-si da cam 20. 000. e mult mai draguta si poate si ea sa aiba pietre pretioase, dar nu stiu ce firma e(oricum la paris fashion week sigur au fost in fiecare editie numai firme de top). deci cam asa. dar cred ca asta ar fi pretul maxim. pot sa coste si 1000 chiar.asa ca poate varia foarte mult pretul.
Mda...sunt foarte scumpe peste 10 000 EURO >apropo sunt de la saptamana de moda de la paris