Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 2 Februarie 2025 sunt:
Salut! Cam ce tigari sunt in Germania sa fie asemanatoare cu sobranie negru de colectie?
Salut. Vreau sa ii cumpăr mamei un frigider de 15 milioane de la altex în rate. Eu sunt angajat de 4 luni și am salariu 4000 de lei net. Oare o sa pot sa iau?
Am dat o comanda pe shein si mi au ajuns doua produse cu marime prea mica. Le am dat le retur si nu stiu cum sa le returnez, cum pot anula returul? ca nu mi apare nici un buton de cancel.
Bună, fetelor! Ce mall-uri recomandați pentru cumpărat haine? AFI mi se pare ca are cele mai urate haine, nu stiu de ce. :)) Multumeeesc! :*
Buna! imi puteti recomanda un magazin online de bijuterii placate cu aur care rezista bine?
Salut, am dat comanda de pe Altex Marți 6 august 2024 și acum îmi apare încă la status la comanda întregal și nu știu ce inseamna.
În cat timp vine o comanda de pe temu? Am facut-o ieri
Bună,cei care au comandat de pe Sk store îmi puteți spune vă rog dacă este real site-ul? Va ajung comenzile și vine exact ceea ce ați comandat? va rog răspundeți
E mag livreaza in weekend?
Vreau să- mi iau skincare după Shein și nu știe dacă sunt bune și sigure. Produsele skincare sunt prea scumpe si mi- am luat cele mai recomandate produse din social media pentru a scăpa de acnee...? (mai mult)
Am dat o comandă de pe Mobilfox și am greșit e-maik și am trimis comanda la easybox. Cum o să primesc codul?
Bună ziua! Ieri am comandat de pe altex(marți) și când intru pe site scrie confirmată integral.Nu am primit mesaj cu seb sa pot urmări coletul.Comanda este către mine?
Bună! Am o problemă. Am avut perioada aia gratuită la genius pe eMAG. Au trecut 30 de zile și eu am uitat că trebuie să anulez abonamentul înainte să se termine perioada gratuită de probă....? (mai mult)
Salut. Sunt fumător și am o mașină de făcut tigari powermatic 3 plus și as dori un site de unde as putea cumpăra tabac de buna și de calitate, dau funda pentru cui mă ajută.
A cumparat cineva de pe Temu? Sunt de incredere? Ms
Ce părere aveți de ceasurile Tissot?
Buna, TPU. Am comandat ieri de pe eMAG niste casti galaxy buds 3 pro, silver. Chestia e ca nu am facut comanda, ci precomanda. Nu stiu care e faza cu precomenzile pe eMAG si as vrea sa stiu cand vor...? (mai mult)
Care este treaba cu cupoanele de pe Temu? Cele de 500- 1000 de lei chiar sunt reale, sau doar așa...De vrăjeală, doar ca să te facă să crezi că ai câștigat degeaba? Chiar îți dau ei...? (mai mult)
Hei TPU, recent am avut o problema cu shein, tot îmi trăgea bani de pe card și am auzit ca cică poți șterge datele cardului din aplicație. Intrebarea mea este știe cineva unde trebuie sa intri...? (mai mult)
Ce laptopuri recomandați în 2024? Mă cam lasă jucăria și m-am hotărât să o schimb, mă interesează performanța și calitatea nu neapărat prețul.
Ați cumpărat vreodata de pe Emag de la resellerul "Stechi"? Că vreau să imi iau un telefon si sa stiu daca este sigur.
Am si eu o intrebare, am dat comanda pe shein la sfarsitul lunii iunie, comandă împărțită in doua colete. Primul colet a venit dupa doua saptamani, iar al doilea nu mai ajunge si in aplicatie imi...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot lua haine y2k/goth/emo in Romania?
Bună TPU, știți vreo aplicație sau site de unde pot cumpăra parfumuri sauvace și mai multe parfumuri populare dar fake? Gen ieftine! Mulțumesc
Dacă aș fi la muncă și aștept o comandă de pe H&M, pot să o programez să vină când am liber? Nu are cine să o ridice în locul meu. Până acum am mai comandat lucruri de pe alte site- uri ...? (mai mult)
Buna TPU, site-ul aliexpress, dhgate, alibaba, voghion trage bani de pe card și fără sa comanzi? Mulțumesc
Hello. Vreau să comand ceva de pe Amazon, trebuie să plătesc ceva în plus pe lângă taxa de livrare și în cat timp ajunge coletul în țară?
Mi-am comandat o pereche de jordan 1 de pe about you outlet, am auzit ca e teapa, nu stiu ca încă nu mi-a venit coletul.
Salut, este adevărat ca în Dubai este mai ieftin Iphone-urile la ei? Dacă da, la ce magazine ați cumpărat telefon la un preț foarte mic și nu exagerat de mare?
Bună! Recent, am vrut sa trimit o comandă pe Vinted prin EasyBox. Când am ajuns, mi- am dat seama că nu primisem niciun cod pe factură, iar când m- am uitat din nou, am observat că scria ca metodă...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare vreau să pun ceva la vânzare pe Vinted dar nu știu cum ar trebui să trimit coletul? Am citit ceva că este vorba și de o etichetă. Cum aș putea să o scot dacă nu ...? (mai mult)
Buna ziua! Are idee cineva unde as putea găsi plus gen barza cu copil în cioc? Sau cadouri de genu?
Bună! Și-a comandat cineva vreodată de pe pagina Guess.ro? Nu se poate plăti decât cu cardul și îmi este frică să comand
La sgr cand primesc bonu dupa ce am reciclat sticlele, la casa de marcat, casierul poate transfera banii de pe bonul acela pe card?
Salut. Am facut o comanda la Sinsay in data de 14 iunie care nu a venit nici pana in ziua de astazi, o luna jumatate mai tarziu. Nu ar fi o problema daca nu as fi platit- o in prealabil, dar este platita....? (mai mult)
Salut, am văzut pe tiktok ca sunt mulți care vând parfumuri contrafăcute din Turcia pe tiktok și vreau să știu de unde le cumpără ei. dacă stie cineva vă rog să îmi spuneți
Bună! Astăzi am comandat ceva pe de aboutyou iar la câteva ore am intrat pe aplicație și am verificat comanda și arată ca status "retrasă", "livrare anulată" fără ca eu să fac ceva, specific...? (mai mult)
Am comandat 2 produse de pe ABOUT YOU, le-am platit cu cardul, apoi dupa cateva ore am primit un e-mail de la ei sa ma informeze ca, comanda a fost anulata. Oare are idee cineva ce s-a intamplat?
Salut! Dacă am dat o comandă de pe About You, iar acum arată că comanda e retrasă, înseamnă că nu mai vine?
Ce înseamna casual?
Salutare tuturor, de ce pe Olx îmi apare o comanda ca fiind refuzata daca eu am ridicat-o in ultima zi, ce e drept, dar am ridicat-o?
Buna TPU! Pe data de 21 am dat comandă de pe shein. Din data de 27 imi arata "HOLLAND, NORTH HOLLAND, NL - Collected At Cargo Terminal " in aceeasi zi dupa 5 min imi arata aceeasi locatie doar ca "Delivered...? (mai mult)
Bunaaa, credeti ca site ul "Skroutz" este sigur? Deoarece vreau sa-mi cumpar o crema pentru bronzare de la Carroten. Multumesc.
De unde îmi pot cumpăra tricouri mișto oversized la un preț bun?
Știe cineva un site bun de unde îmi pot comanda haine/papuci la un preț ok? Am găsit niște aplicații pentru telefon, dar m- ar ajuta și alte sugestii, nu vreau să dau banii pe ceva și după să...? (mai mult)
Știe cineva in cat timp se rambursează comenzile de pe shein?
A cumparat cineva de pe nbromaniaonline.ro? Vand New Balance. Sunt originale?
Bună ziua, am dat o comanda un pic mai mare luna trecuta pe 30 iunie pe trendyol iar comanda mi- a fost împărțită în doua colete. Am primit unele produse după câteva zile iar celalalt colet nu...? (mai mult)
Bună, cunoscători de mașini! Nu știu ce mașină să aleg dintre: vw polo 2017 și Opel corsa 2016( am auzit despre corsa ca cică se strică repede) Menționez ca ar fi prima mea mașină, nici...? (mai mult)
Bună TPU jacheta jordan x j balvin varsity este de baieti sau de fete?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!