Am o intrebare, se poate plati la casele de marcat cu aplicatia revolut, gen fara card fizic, sau ai nevoie neaparat de card?
Oare de ce nu pot face un card virtual la CEC Bank? Acum vreo 2 luni am avut unul și l-am șters
Salut, daca mi- am luat un laptop de la altex si inca e in garantie, cum as putea schimba pasta termoconductoare la el, unde trebuie sa il duc, am inteles la service ca nu e voie ca isi pierde...? (mai mult)
Ați comandat vreo data de pe voghion?
Bună! Am dat comandă de pe h&m la un tricou am primit mesaj în Gmail că comanda va fi livrata până în data de 19.07. 2024. Deja suntem în data de 19.07. și nu a venit nici o comandă eu din greșeală...? (mai mult)
De ce nu este transformat curieratul în servicii asemănătoare cu easybox? Adică te duci, plăteşti (cu cash sau card) ca să deschizi cutia, iei coletul şi gata. Nu, trebuie ca în epoca de piatră,...? (mai mult)
Bună dragilor! Știe cineva dacă se plătesc taxe vamale pentru comenzile de pe magazinul online Trendyol.com?
Buna seara! Voiam sa stiu daca atunci cand dau comanda de pe sinsay si aleg ridicare din magazin, trebuie sa pun adresa mea sau adresa magazinului?????stiu ca probabil e o intrebare stupida dar chiar...? (mai mult)
Trebuia să îmi vină o comandă de ieri și nu mi-a venit,îmi artă că este redirecționată, cum să procedez?
Salutare TPU, am și eu o întrebare. Deci dacă eu am plătit cu cardul o comanda de la mobilfox când ajunge curierul mai trebuie sa plătesc ceva?
Salut TPU! A cumpărat cineva de pe siteul diablos Computers? As dori să cumpar perechea asta de căști, pretul lor pe siteuri fiind de la 300 în sus doresc să stiu daca produsul este bun sau dacă...? (mai mult)
Salut! Am cumparat un telefon de pe eMAG care vine de pe kattara.ro. Telefonul s-a stricat si am vrut sa ma duc pe garantie cu el... dar aparent ei nu raspund. As putea sa ii dau retur cumva?
Ce marci de apa nu au garantie pe sticla cand le cumperi? Mai exista?
A cumparat aici cineva de pe Temu? Nu este riscant sa-ti dai datele cardului? Ce experienta ati avut?
Bună TPU Am o întebare! Unde pot găsi o husă pentru Samsung s23 ultra cu skibidi toilet în românia?
Bună,a comandat cineva recent telefoane mobile de pe cel.ro?
Site-ul dhgate îți trage banii de pe card?
Bună! Am și eu o curiozitate în legătură cu Temu. Acele cupoane câștigate sunt reale? Cum este calitatea produselor? Merită? Dacă eu câștig un cupon să zicem în valoare de 1000 de lei și...? (mai mult)
Bună, ați comandat vreo data de pe dhgate?
Am un colet trimis din SUA prin USPS si zice "customs clearance processing complete" din 28 iunie. Cum ii contactez sa vad de ce dureaza asa mult sa vina pachetul? Sau sa astept?
Stie cineva un site bun de unde pot sa cumpar clone de parfumuri care chiar persista?
Bună! Sunt disperată, am dat o comandă pe Shein și azi am primit un mesaj care mă informa că azi îmi voi primi coletul, iar intervalul estimat era de la ora 15:30- 17:00. Este ora 19:08 și nu...? (mai mult)
Salut. Am comandat de pe Altex un telefon oppo a18 si imi zice acolo Confirmata integral ce înseamnă? Tin sa menționez că telefonul trebuie sa ajunga astăzi pe data de 15 iulie dar nu sunt sigur că...? (mai mult)
Bună TPU, acest produs https://www.emag.ro/cleste- profesional- pentru- facut- gauri- la- curele- si- genti- 6- dimensiuni- 23cm- otel- rosu- 6635490381632/pd/DFJ9WFMBM este pentru făcut gauri în curele...? (mai mult)
Salut, am comandat de la altex o trotineta electrica cu un card din America capital one și îmi zice că plata este in asteptare. Trebuie sa confirm plata din aplicația cardului? Pt că nu am...? (mai mult)
Pe site-ul de cumpărături Epantofi.ro in câte zile vine maxim comanda?
Bună! Am dat o comandă pe Shein și când apăs pe urmărire îmi arată:,, Sosirea aeroportului de destinație". Ce înseamnă acest lucru?
Bună ma interesează doua chestii vreau sa comand mau multe produse de pe aliexpres haine în general ma interesează cam în câte zile va venit vouă comenzile și cu ce firma de curierat? Dacă ați...? (mai mult)
Dacă am comandat de la altex ps portal și spunea pe site ca vine sambata 13 va veni sambata pentru sambata curierul de la cargus lucrează doar un anumit interval eu am dat comanda joi va veni...? (mai mult)
Deci am dat o comanda la dr.max acum o saptamana si luni m- a sunat si a zis ca comanda a ajuns la o adresa gresita in alt oras si o sa ma sune cand ajunge aici in orasul meu, doar ca nu a mai sunat si...? (mai mult)
Bună TPU acest produs https://www.emag.ro/cleste- profesional- pentru- facut- gauri- la- curele- si- genti- 6- dimensiuni- 23cm- otel- rosu- 6635490381632/pd/DFJ9WFMBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android...? (mai mult)
Bună! Dacă am făcut o comanda pe Shein și am pus la numărul de telefon + 40 0 deoarece la adresa de livrare îmi arăta numărul de telefon 764... (numerele sunt ca exemplu)îmi mai vine comanda? ...? (mai mult)
Bună! În cât timp vine o comanda de pe Dacomag cu sameday? Mulțumesc!
Am dat si eu o comanda de la altex vinerea trecuta, acum fiind joi, peste o saptamana. Statusul comenzii inca este"confirmata integral" si nu am mai auzit nimic de la altex In email ul de verificare ...? (mai mult)
Buna, va rog sa răspundeți repede, am primit prin SMS fan courier mesaj(ieri) că îmi va veni o livrare (eu nu am comandat nimic) și mi- a pus acolo un Nr de tel, mă suna de 2 ori pe zi un Nr, ...? (mai mult)
Salut! Am dat o comanda de o consola Xbox series X de pe Altex la un preț foarte bun(1750 lei) iar de vreo 6 zile nu am primit nici măcar un email cu AWB ul.Precizez că pe aplicația Altex comanda apare...? (mai mult)
Bună, acest produshttps://www.emag.ro/cleste- profesional- pentru- facut- gauri- la- curele- si- genti- 6- dimensiuni- 23cm- otel- rosu- 6635490381632/pd/DFJ9WFMBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android...? (mai mult)
Bună seara, va rog sa ma ajutați, am dat o comanda pe sheyn, ieri și azi din greșeală am apăsat pe primit dar fără sa vreau și acum îmi arata ca este livrat coletul dar nu este, va rog ce...? (mai mult)
Salut. Stiti vreun muștar de vanzare fara oțet? In magazine sau online. Mersi
Bună! Tot eu, din nou. Aparent cei de la altex m- au lăsat cu ochii în soare și pe lângă faptul că nici nu îmi mai răspund la telefon (apelul uneori se termină din secunda în care l- am...? (mai mult)
Bună! Ați vândut vreaodată telefoane pe flip.ro? Sunt serioși? Am un telefon și aș dori să- l vând dar vreau să știu dacă sunt ok când vine vorba de banii pe care trebuie să- i dea vânzătorului...? (mai mult)
De unde pot cumpara componente electronice ieftine? Ma intereseaza doar site-uri serioase. In afara de AliExress, Temu... pentru ca de astea stiu si eu :D
Salut! Vreau să mă apuc să vând ceasuri, și nu știu cum se procedează când trebuie să trimit un pachet prin olx. 1.cum imachetez(ceasul are deja o cutie de la el, pot să pun doar o folie cu...? (mai mult)
Salut, știe cineva cat timp ține poșta română un colet la oficiul poștal de care aparțin? Coletul vine din UK
Stie cineva daca site-ul cnfans este legit?
Bună am comandat o comandă de pe shein, și nu mi- a ajuns pentru că a încercat să o livreze de două ori și nu am răspuns la telefon, am înțeles că când va ajunge din nou în China comanda...? (mai mult)
Buna, am plasat o comanda pe Shein și nu mi- a ajuns. Am vorbit cu ei pe chat să îmi ramburseze banii, mi au rambursat banii in contul bancar dar banii nu au intrat. Știți cât durează aceasta tranzacție?...? (mai mult)
Daca am cont si card de debit la banca transilvania (facute online pe aplicatie) dar cardul fizic inca nu a ajuns, pot sa fac in continuare tranzactii/cumparaturi? (iban-ul a fost emis)
Bună ziua, aș avea nevoie de un capodastru pentru chitară clasică, aveți idee de unde pot face rost în Vaslui de așa ceva?
Ați comandat ceva de pe Temu? In câte zile ajunge comanda că pe site zice ca majoritatea comenzilor ajung in mai mult de 10 zile?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a